Фототапет - Старинна тухлена стена

Флис - Канаваца
Продуктов код wall612116202
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Старинна тухлена стена в сиво. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Лилия Иванова

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката!

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Svetlana Petrova

Много съм доволна и от обслужване, отношение, качество... Всичко е на високо ниво. Страхотни сте! Удоволствие е да се работи с Вас!

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Старинна тухлена стена?

Този изображение представлява арт тапет за хол или спалня с текстура, която имитира стара сива тухлена стена. Фототапетът показва естествени нюанси на бяло и сиво, създаващи износен и винтидж вид. Текстурата на тухлите е разнообразна - има зони, където тухлите са добре очертани и видими, докато на други места малтата е износена, оставяйки тухлите неясни и размазани. Има видими петна от ерозия и старост, което придава реалистичен и автентичен чар на фототапета.

Повърхностите на тухлите са с неравности, ивици от отлепен пластър и някои пропуски, където малтата изцяло липсва. Тези характеристики са детайлно изобразени, като се виждат дори фини пукнатини и изкълчени краища, което допълнително подчертава старинния и използван вид на стената. Фототапетът е дизайнерско решение, което може да добави текстура и характер във всеки интериор, и същевременно създава илюзията за историческа атмосфера и дълбочина в пространството.

Този вид фототапет е идеален за създаване на акцентна стена в различни помещения като дневни, кафенета, ресторанти, или дори в тематични пространства, където визията на старинна тухлена стена може да допринесе за специфичната атмосфера и интериорен дизайн. Освен естетическата си функция, фототапетът може да има и практическо приложение, като прикрива несъвършенства на истинската стена зад него.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът с текстура на старинна сива тухлена стена е идеален за придаване на уникален и артистичен характер в различни пространства. Той би бил перфектен за домове, искат да внесат винтидж усещане в своя интериор, особено в дневни, кухни или спални. В търговски обекти като кафенета, ресторанти или модни магазини, той може да създаде стилен акцент и да добави топлина и текстура. Този фототапет също така се вписва добре в креативни студиа или офиси, като подчертава съвременен дизайн с нотка на историческо очарование.

Цена:
38 00 лв