Тапет - Падащи листа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-FLO-09
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Тапет – Падащи листа.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Пламен Стоянов

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Lilyana Ivanova

Страхотни календари! Добро качество на достъпна цена! Бърза обработка на поръчките и много добра комуникация. Препоръчвам!

Stefaniq Mihailova

Страхотни календари и подаръци ❤️ Отново ще ви ползвам услугите ❤️

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Цветомира Стоянова

Перфектно качество и бързо обслужване! Календарите, които поръчах са страхотни!

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Тапет - Падащи листа ,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Падащи листа ?

Тапет за спалня Падащи листа, представлява впечатляващо изображение на падащи листа в зелено и розово, разположени върху светло жълт фон. Този дизайн е идеален за всяка стая в дома или офиса и ще добави освежаваща и приятна атмосфера в стаята.

Цветната комбинация от зелено и розово създава хармоничен и балансиран визуален ефект. Зелените листа символизират природата, живота и обновяването, докато розовите нюанси допринасят за усещането за нежност и спокойствие. Светло жълтият фон подчертава яркостта на цветовете и осигурява свежест в интериора.

Тапетът е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис. Неговото присъствие ще създаде приятна атмосфера и ще придаде усещане за природата и свежестта в стаята. Независимо от избрания интериорен стил, този тапет ще се вписва перфектно и ще добави уют и естетика.

Общо взето, тапетът с падащи листа в зелено и розово на светло жълт фон е стилен и модерен избор за всяко помещение. Той ще създаде уникална визия и ще донесе природни елементи в интериора, превръщайки го в уютно и хармонично кътче.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с падащи листа в зелено и розово на светло жълт фон е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Той може да бъде използван в спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса. Неговият свеж и естетичен дизайн ще създаде приятна атмосфера и ще добави уют и хармония във всяко от тези помещения. Независимо от стила на интериора, този тапет ще се вписва перфектно и ще придаде изисканост и жизненост на дома ви.

Цена:
38 00 лв