Тапет - Тропически полъх 2

Флис - Канаваца
Код wall2046885359
5.00
694

Тапет – Тропически полъх 2

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Петя

Невероятен продукт и отлично обслужване на клиентите. Бих поръчала отново без да се замислям.

Димитър

Качеството е надминало всичките ми очаквания. Препоръчвам с две ръце!

Ц. Георгиев

Изключително доволна съм от покупката. Цветовете са живи и ярки, а качеството е на високо ниво.

Слава

Бърза доставка и високо качество. Тапетите са страхотни и лесно се поставят.

Таня

Фототапетът с морски изглед е точно това, което искахме за нашата тераса. Изглежда толкова реалистично!

Траян

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

Боряна

Фототапетът е изумителен! Качеството на изображението е високо, цветовете са наситени. Промени изцяло стаята ни. Горещо препоръчвам!

Мариян

Фототапетът е наистина уникален. Превърна стената в истинско произведение на изкуството.

М. Митева

Преобрази напълно хола ми!

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Тапет - Тропически полъх, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тропически полъх 2?

Този изискан фототапет привлича вниманието със своята колекция от палмови листа, изобразени в меки, пастелни тонове на розово, бежово и сиво. Тапетът е проектиран с изящество, като всяко листо е изобразено с детайлни венчелистчета, предаващи усещането за лекота и тропическа свежест. Сякаш улавя една тропическа бриза, този дизайн добавя стил и изтънченост във всеки интериор, като същевременно предоставя успокояващо зрелище, което улавя есенцията на природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Идеален за бутикови хотели, спа центрове, модерни дневни стаи или офис пространства, този тапет може да допринесе за спокойна и релаксираща атмосфера. Неговите нежни цветове и естествени мотиви са подходящи за места, където искате да създадете оазис на спокойствие и да внесете елемент на природата в градската среда.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв