Тапет - Тропически полъх

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-FLO-08
5.00
794

Тапет – Тропически полъх.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Деница Кържилова

Качествена изработка, добро отношение към клиента и спазване на срока! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Тапет - Тропически полъх ,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Тропически полъх ?

Тапет за спалня Тропически полъх, представлява едно красиво комбиниране на тропически листа и цветя върху светло бежов фон. Това предава усещане за свежест, естественост и топлина в помещението. Съчетанието от зелени, червени и жълти цветове допълва излъчването на живот и веселие, което предават тропическите растения.

Тапетът е подходящ за различни стаии във вашата жилищна среда. Би бил прекрасно допълнение към спалнята, където ще създаде уютна и релаксираща обстановка. Във всекидневната, хола или кухнята, той ще придаде свежест и жизненост, добавяйки визуален интерес към стените. Тапетът с тропически мотиви е подходящ и за коридорите, където може да създаде приятно и приветливо настроение. Освен това, той може да бъде използван и в офис среда, като донесе доза енергия и вдъхновение на работното място.

Цветовете на тапета - зелено, червено и жълто - са ярки и живи, което ги прави подходящи за създаване на фокус точка в интериора. Те могат да се хармонизират с други цветови схеми в стаята или да се използват като основни акценти, привличайки вниманието и създавайки вълнуващ визуален ефект.

Този тапет е прекрасен избор за всеки, който търси да обнови интериора си и да му придаде уникален и естествен вид. Със своите тропически мотиви, ярки цветове и разнообразие от приложения, тапетът е подходящ за различни помещения и ще създаде настроение на свежест и радост.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тропически тапет е подходящ за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Със своите тропически листа и ярки цветове - зелено, червено и жълто, тапетът ще добави свежест, естественост и жизненост към всеки от тези интериори. Независимо дали искате да създадете уютна обстановка в спалнята си, да добавите визуален интерес в хола или да внесете живот в офиса, този тапет ще бъде перфектното допълнение към вашето помещение.

Цена:
38 00 лв