Тапет Wild Garden

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-55
5.00
794

Тапет Wild Garden е истински шедьовър от изобразителносто изкуство. В него смело са съчетани наситени цветове като синьо и оранжево, които представят флорална картина.

2 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Ioana Vurbanova

Много съм доволна! Поръчката ми беше приета и изпратена изключително бързо и качествено! Благодарим!

Цветелина Георгиева

За поредна година съм много доволна от качеството и обслужването! Благодаря!

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви

Injihan Mateeva

Daa
Допълнителна информация

Тапет Wild Garden изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Wild Garden?

Тапетът "Wild Garden" представлява впечатляващ и абстрактен дизайн, идеален за освежаване на вашия хол, офис или друг простор, където искате да създадете енергична и жива атмосфера. Визуалната концепция на тапета се състои от богато наситени цветя и листа, които се представят в ярки и жизнерадостни цветове.

Цветовата палитра на този абстрактен тапет предлага комбинация от синьо, лилаво и тъмно оранжево, които съчетават различни наситености и нюанси. Синьото е използвано, за да се донесе усещане за спокойствие и хармония, докато лилавото добавя дълбочина и загадъчност. Тъмно оранжевото е внимателно избрано, за да създаде контраст и визуално привличане.

Със своята смела комбинация от цветове и абстрактни форми, тапетът "Wild Garden" ще добави доза смелост и стил към вашия интериор. Той може да бъде използван за да създаде фокална точка в стаята или да служи като пълнеж, който допринася за общото усещане за жизнерадостност и естетика.

Без значение дали сте фен на смелите цветове и форми или просто търсите нещо, което да подобри визията на вашето пространство, тапетът "Wild Garden" ще предостави наситени цветове, които ще оживят всяка стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Wild Garden" е подходящ за различни пространства, като хол, офис или други жилищни и комерсиални помещения. Със своите ярки и жизнерадостни цветове, той създава енергична и вдъхновяваща атмосфера. Изборът на синьо, лилаво и тъмно оранжево допринася за спокойствие, дълбочина и контраст. Тапетът може да бъде използван като фокална точка или като общ елемент в интериора, добавяйки смелост и стил. Независимо от мястото, където го поставите, "Wild Garden" ще оживи пространството си с наситени цветове и абстрактен дизайн.

Цена:
38 00 лв