Фототапет - Ботанически разкош

Флис - Канаваца
Продуктов код wall537367797
5.00
794

Внесете разкош с този фототапет, изобразяващ тропически цветя и листа на винтидж фон, идеален за създаване на уникална атмосфера.

1 поръчка за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Натали

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивайла Йотова

Супер бърза и качествена изработка. Много съм доволна, бих поръчала от вас отново, очарована съм. ☺️

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Desislava Koleva

Бърза и качествена изработка и доставка, Благодаря Ви!

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ботанически разкош?

Този фототапет с цветя е истинско визуално пътешествие в света на тропическата флора, където разнообразието на цветове и форми създава усещане за екзотичен рай. Винтидж фонът представлява износена текстура с нюанси на сиво и бежово, създавайки ефекта на антична хартия, върху която са разпръснати тропическите растения. Листата и цветята се появяват в пълния им блясък, вариращи от нежни пастелни до наситени розови и червени тонове, съчетани с златисти и черни елементи, които придават дълбочина и контраст на дизайна.

Изисканите иллюстрации на растенията са изпълнени с детайли, които придават на тапета органичен и динамичен характер. Има едно богато разнообразие от форми - от пищни палмови листа до сложни цветни структури, които заедно образуват една плътна, но балансирана композиция. Този фототапет не само привлича окото, но и създава тематичен акцент в пространството, предлагайки стената като едно художествено платно.

Този тапет е идеален за придаване на усещане за топлина и жизненост във всяко помещение, като внесе нотка на природна красота и изтънченост. Той може да се използва за акцентиране на индивидуална стена или като декоративен елемент в по-голяма стая, добавяйки текстура и цветна дълбочина в интериора. Независимо дали е в домашна обстановка или в комерсиално пространство, този фототапет ще бъде център на вниманието и тема на разговорите.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е идеален за жилищни пространства, които търсят да добавят тропическо настроение и художествена стойност, като хол, спалня или трапезария. Също така е отличен избор за търговски пространства като бутици, ресторанти или хотели, където ефектният дизайн може да създаде завладяваща и запомняща се атмосфера за клиентите.

Цена:
38 00 лв