Фототапет - Златисти цветя

Флис - Канаваца
Код wall-s-144
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Фототапет - Златисти цветя

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Василена

Фототапетът дойде точно както беше описано и на снимката. Качеството на печата е впечатляващо.

Кристиян

Фототапетът е наистина красив и добавя уникален акцент в стаята.

Ц. Георгиев

Изключително доволна съм от покупката. Цветовете са живи и ярки, а качеството е на високо ниво.

Слава

Бърза доставка и високо качество. Тапетите са страхотни и лесно се поставят.

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

Траян

Цветовете са ярки и наситени, точно както си ги представях. Много съм доволна.

М. Митева

Преобрази напълно хола ми!

Сара

Благодаря много за високото качество и бързина!

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Фототапет - Златисти цветя ,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет -  Златисти цветя ?

Тапет за спалня Златисти цветя, представлява златисти цветя и клонки, които създават уникален и елегантен дизайн. Той е идеален за украса на спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Цветовете, които преобладават в тапета, са бяло, синьо, зелено и кафяво.

Бялото придава свежест и чистота на дизайна, създавайки усещане за простор и хармония. Синьото е асоциирано със спокойствие и релаксация, което го прави подходящ избор за спалнята или хола, където желаем да създадем уютна и успокояваща обстановка. Зеленото се свързва с природата и освежаващата енергия, което може да внесе живост и жизненост във всекидневната или кухнята. Кафявото добавя топлина и уют, създавайки усещане за заземяване и стабилност.

Тапетът е подходящ за различни стилове на интериора, като създава атмосфера, която върви ръка за ръка със същността на пространството, където е поставен. Той може да се комбинира със съвременни или класически мебели и декорации, като същевременно придава естествено и елегантно настроение.

В заключение, тапетът с цветя и клонки, предлага изискан дизайн, подходящ за различни помещения, с цветова палитра от бяло, синьо, зелено и кафяво. Той добавя свежест, спокойствие, живост и топлина в интериора, създавайки приятна обстановка за отдих и работа.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с цветя и клонки, е подходящ за различни интериорни помещения, включително спални, всекидневни, холове, кухни, коридори и офиси. Той добавя елегантност и стил на всяко помещение, създавайки уютна и привлекателна обстановка. Неговата цветова комбинация от бяло, синьо, зелено и кафяво позволява лесно съчетаване с различни видове мебели и декорации. Независимо от това дали търсите спокойствие в спалнята си, жизненост във всекидневната си или професионална атмосфера в офиса си, този тапет ще придаде уникален и привлекателен вид на вашият дом.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв