Разнообразие от цветя: Фототапет на кактусова гора със зелено, бяло, жълто и синьо | Фото Тапети

Фототапет кактусова гора

Флис - Канаваца
Продуктов код wall972535
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Натали

Бързи и коректни. Препоръчвам!

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Преслава

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Aleksieva Geri-meri

много благодаря за хубавите календари бързи и коректни благодаря още веднъж

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Кактусова гора?

Тапет за всекидневна Кактусова гора, представлява прекрасна фотография на каткусова гора. Изображението на тапета е изпълнено с разнообразни кактуси, които са представени в живописни цветове. Зелените оттенъци доминират в палитрата, придавайки усещането за буйство от тропическа растителност. Зелените нюанси създават усещане за свежест и живост, което придава на тапета естествен и релаксиращ вид.

Като допълнение към зелените цветове, тапетът представя бели, жълти и сини цветя сред кактусите. Белите цветя добавят изчистеност и благородство на композицията, докато жълтите цветя допринасят с яркост и радост. Сините цветя създават контраст и допълнителна гама на цветовете, което допълнително привлича вниманието.

Този фототапет е перфектен избор за всяка стая, която се нуждае от естествена и освежаваща атмосфера. Комбинацията от зелени, бели, жълти и сини цветове на тапета създава хармония и красота в интериора. Той може да се използва в спалнята, дневната стая или дори в офисното пространство, за да внесе елементи на природата и успокояваща атмосфера.

Независимо дали търсите начин да освежите интериора си или искате да добавите някакво особено усещане за живот в стаята си, тапетът с изображение на кактусова гора е прекрасен избор. Той съчетава природата и цветовете по изключително хармоничен начин, предлагайки ви уникално визуално изживяване.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този фототапет на кактусова гора е подходящ за различни интериори, като спалня, всекидневна , хол или офиси. Той ще добави естествена и успокояваща атмосфера във всяка стая. Съчетавайки зелените, бели, жълти и сини цветове, тапетът създава хармония и красота. Благодарение на своята разнообразност и живописност, този фототапет ще привлече вниманието и ще добави уникалност към вашия дом или работно място.

Цена:
35 00 лв