Фототапет Колибри

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10010927
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Илиян Василев

Точни, коректни, бързи!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Миглена Иванова

Много съм доволна.

Сузана Андонова

Ниско качество, лоша ответна реакция, липса на касов бон. Силно не препоръчвам!

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Колибри ?

Тапет за спалня Колибри, е впечатляващ и красив дизайн, който ще добави жизненост и свежест на всяко помещение. Горната част на тапета е украсена с нежни цветя в бяло, розово и кафяво, които придават романтичен и естествен акцент на стените.

Между цветята се разполагат изящни колибри в зелено, червено и бяло, които придават допълнителна визуална привлекателност и изразяват естетиката на природата. Колибрите са символ на изящество, нежност и свобода и ще внесат усещане за природата във вашият дом.

Пеперудите, които може да се наблюдават на тапета, добавят допълнителна нотка на красота и преобразяват стените в чудесно платно с вълшебни мотиви. Техните живописни цветове и лекота създават усещане за хармония и спокойствие.

Тапетът е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Благодарение на своята разнообразна палитра от цветя и символиката на колибрите и пеперудите, този тапет ще създаде уютна и релаксираща атмосфера, където и да го използвате.

Независимо дали желаете да подчертаете естествената красота на природата или да добавите уникален акцент във вашето помещение, този тапет с цветя е перфектният избор за вас.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с цветя е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Със своите красиви цветя, колибри и пеперуди, тапетът създава уютна и релаксираща атмосфера. Независимо дали искате да подчертаете естествената красота на природата или да добавите уникален акцент, този тапет ще превърне стените във великолепно платно с вълшебни мотиви. Отразете своя стил и създайте хармонично пространство с този красив тапет.

Цена:
38 00 лв