Фототапет Навес от листа

Флис - Канаваца
Код wall10728204
5.00
694

Уникален Фототапет Навес от листа, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Навес от листа ?

Фототапет за коридор "Навес от листа" представлява изключително красив дизайн, вдъхновен от цветята и природата. Тапетът е създаден в изискана комбинация от зелени, черни и жълти цветове, които са организирани в линии, създавайки уникален визуален ефект.

Основният фон на тапета е изцяло зелен, което го прави идеален за употреба в различни помещения в дома или офиса. Благодарение на своята универсалност, този фототапет може да се използва в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса.

Перфектното съчетание на зелени и жълти оттенъци придава свежест и жизненост на интериора. Цветните линии, които са подредени на тапета, приличат на пера, което създава усещане за природна хармония и естетика. Тази комбинация от цветове ще внесе природата във вашият дом и ще създаде уютна и релаксираща атмосфера.

Фототапетът "Навес от листа" е идеален избор за хора, които търсят стилна и естествена декорация за своя дом или офис. Съчетайки красотата на цветята със свежестта на зелените нюанси, този тапет ще създаде уникална визия и ще превърне всяко помещение в привлекателно и вдъхновяващо място за живеене или работа.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената /виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет "Навес от листа" е подходящ за всяко помещение, където искате да добавите естествена и свежа атмосфера. Благодарение на комбинацията от зелено, черно и жълто, той ще се вписва перфектно в спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Независимо дали търсите спокоен уют в спалнята си, стилна декорация за хола или инспириращо работно място, този фототапет ще добави природен шарм и красота към всяко помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Още продукти
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв