Фототапет Нежни Цветя: Красота и Свежест за Вашия Дом | Фото Тапети

Фототапет Нежни цветя 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall776192
5.00
778

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Атанас Илиев

Уникални са. Силно препоръчвам

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Martina Yotova

Изключително доволна и приятно изненадана останах от качественета и бърза работа на екипа. Силно препоръчвам!

Жюлиета Йорданова

Календарите са супер, с добро качество!

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Ани Чучулигина

За трета поредна година поръчвам календари от Вас и съм изключитено доволна! Професионална изработка, бързо изпълнение на поръчката и прекрасен персонал! Благодаря Ви!

Iliyana Mihaylova

Изключителен професионализъм! Бързо и коректно обслужване, прекрасна изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Нежни цветя 3?

Тапет за спалня "Нежни цветя" представлява красива и живописна комбинация от цветя в различни нюанси на зелено и жълто. Този тапет е подходящ за всяка стая в дома или офиса - хол, спалня, кухня, всекидневна, офис, заведение и други.

Цветята на тапета са изобразени с изключителна детайлност и реализъм, което създава усещане за наситени цветове и живот. Зелените нюанси придават усещане за свежест и природна хармония, докато жълтите нюанси добавят топлина и радост. Тези цветове могат да подобрят настроението и да създадат уютна атмосфера в стаята.

Този тапет може да се използва както за създаване на акцентна стена, така и за покриване на цяла стая. Благодарение на своята изразителност и разнообразие, той може да се комбинира с различни стилове на интериора, от класически до модерен.

Фототапетът "Нежни цветя" е не само декоративен елемент, но и начин да превърнете обикновеното пространство в изключително красиво и вълнуващо място. Неговата визуална привлекателност и цветова палитра създават атмосфера на свежест и жизнерадост, което може да ви помогне да се отпуснете и да се насладите на красотата на природата, дори и когато сте вътре.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Фототапетът "Нежни цветя" е подходящ за различни помещения, включително домашни стаи като хол, спалня, кухня и всекидневна. Той може да се използва и в офиси, заведения и други обществени места. Със своите разнообразни нюанси на зелено и жълто, тапетът добавя жизненост и хармония в интериора. Неговата красота и реалистичен дизайн могат да създадат уютна и приятна атмосфера във всяко помещение..

Цена:
35 00 лв