Фототапет Поле от памук и цветя

Флис - Канаваца
Продуктов код wall902674
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Богутова

Благодаря за прекрасните календарии подаръците към тях. Благадря за бързото изпълнение и професионализъм.

Деница Делчева

много съм доволна от продуктите ви. Благодаря за бързото и красиво изълнение на поръчката ми!

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Геновева Николова

Благодаря за бързата и перфектна изработка, ключодържателите са невероятни.

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Поле от памук и цветя ?

Тапет за всекидневна Поле от памук и цветя, представлява красиво поле с памук и цветя. Той е подходящ за украса на различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Дизайнът е вдъхновен от природата и излъчва уют и спокойствие.

Цветовете, които преобладават в тапета, са зелено, синьо, бяло и кафяво. Зеленият цвят придава усещане за свежест и жизненост, докато синият цвят създава усещане за спокойствие и хармония. Белият цвят допринася за чистота и светлина, а кафявият цвят добавя топлота и естественост към цялостния външен вид на тапета.

Тази комбинация от цветове създава балансиран и приятен визуален ефект. Тапетът се адаптира към различните интериорни стилове и може да се комбинира с разнообразни мебели и декоративни елементи.

Този тапет ще внесе уют и хармония във вашият дом, като същевременно ще добави нотка от природата в дома или офиса ви. Благодарение на красивия си дизайн и пастелните цветове, тапетът с памук и цветя ще ви помогне да създадете релаксираща и вдъхновяваща обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет с поле от памук и цветя е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Със своите зелени, сини, бели и кафяви нюанси, той добавя свежест, спокойствие и топлина в интериора. Неговият дизайн, вдъхновен от природата, създава уютна и приятна обстановка. Благодарение на своето универсалност и хармоничен външен вид, този тапет може да допълни различни стилове на декорация и да придаде природна естетика на стаята.

Цена:
38 00 лв