Фототапет Рисувани слънчогледи

Флис - Канаваца
Код wall10096599
Колекция Art Gift Decor
5.00
796

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Рисувани слънчогледи ?

Тапет за хол Рисувани слънчогледи, представлява прекрасна комбинация от жълти и оранжеви слънчогледи, нарисувани върху бял фон с оранжево-кафяви пръски. Този дизайн е идеален избор за спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис.

Слънчогледите, символ на радост и жизненост, придават на тапета изискан и свеж вид. Жълтите и оранжевите цветове се допълват един друг, създавайки топла и уютна атмосфера в помещението. Те придават естественост и свежест, като привличат вниманието и създават настроение на оптимизъм и щастие.

Белият фон на тапета осигурява чистота и лекота, като подчертава яркостта на цветята. Оранжево-кафявите пръски добавят топлина и динамика към дизайна, като му придават художествен вид. Те създават уникален контраст и допълват цветовата палитра, като подчертават красотата на слънчогледите.

Този тапет е подходящ за различни помещения, като може да се използва както, за да добавите свежест в спалнята си, така и за да придадете жизненост на хола, всекидневната, коридора, кухнята или офиса. Със своята красота и хармония, тапетът създава приятна атмосфера и визуално удоволствие, което ще зареди помещението с положителна енергия и усещане за жизненост.

Независимо дали желаете да промените изгледа на спалнята си или да освежите работното си място, този тапет е отличен избор, за да добавите красота и стил в интериора. Със своя уникален дизайн и цветови комбинации, тапетът създава атмосфера на уют и радост, което ще ви донесе удоволствие и наслада на всеки поглед.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко жилищно помещение или офис. Неговият свеж и жизнен дизайн ще добави цветност и радост във всяка стая, независимо дали става въпрос за спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офиса. Тапетът ще създаде приятна и уютна атмосфера, като привлече вниманието с ярките цветове на слънчогледите и хармонията на цялостния дизайн. Благодарение на своята универсалност, този тапет ще придаде изискан и стилен вид на всяко помещение.

Още продукти
Цена:
38 00 лв