Розови и лилави цветя - Акварелен тапет за романтична атмосфера | Фото Тапети

Фототапет Розови цветя

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1237674
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапетът "Розови цветя" представлява впечатляваща акварелна рисунка, изобразяваща цветя в нюанси от розово, лилаво и бледожълто. Тапетът създава романтична и женствена атмосфера, като вдъхва свежест и красота във всяко помещение. Изобразените цветя привличат погледа със своите нежни и елегантни детайли, предоставяйки визуално изживяване, подобно на изкуство на стената. Този фототапет е перфектен избор, ако търсите да придадете уникален и художествен акцент на интериора си, независимо дали става дума за спалня, хол, трапезария или друго помещение.

4 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Mladenova

Дъщеря ми поръча календари ,бяха изработени страхотно. Със сигурност отново ще използваме вашите услуги. ❤️❤️❤️

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Илиана Трифонова

Изключително съм доволна! Отзивчиви, бързи и коректни. Благодаря Ви.

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

Eli Ignatova

Получих календарите, които бях поръчала, доволна съм. Ще Ви препоръчвам! Весели празници! :)

Мирослава Аврамова

Чудесно качество, ниски цени и бърза изработка! Календарите са много хубави! Благодаря!

Snezhana Mitkova

Poruchah si chasi i mnogo mi haresvat!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розови цветя?

Тапет за всекидневна Розови цветя, е акварелна рисунка, изобразяваща цветя в нюанси от розово, лилаво и бледожълто. Тапетът създава романтична и женствена атмосфера, като вдъхва свежест и красота във всяко помещение. Изобразените цветя привличат погледа със своите нежни и елегантни детайли, предоставяйки визуално изживяване, подобно на изкуство на стената.

Този тапет е идеален за различни помещения в дома или офиса. Със своите розови, лилави, бели и зелени цветове, той се приспособява към различни интериорни стилове и добавя естественост и свежест в помещението. В спалнята той може да създаде релаксираща атмосфера, която спомага за постигане на по-добър сън. Във всекидневната, хола или коридора тапетът ще придаде уют и стил, докато в кухнята или офиса ще добави нотка на вдъхновение и красота.

Този тапет не само е естетически привлекателен, но също така и качествен и издръжлив. С лесно поставяне и поддръжка, той предлага дълготрайно удоволствие и красота във вашият дом. Независимо дали търсите нежност и романтика или цветност и вдъхновение, този тапет е перфектният избор за вас.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса, включително спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис. Неговите розови, лилави, бели и зелени цветове могат да се съчетаят с различни интериорни стилове и да добавят уют, стил и красота във всяко пространство. Без значение къде ще го поставите, този тапет ще създаде романтична и женствена атмосфера, вдъхваща свежест и красота.

Цена:
35 00 лв