Фототапет Розови цветя

Флис - Канаваца
Код wall1237674
Колекция Art Gift Decor
5.00
802

Фототапетът "Розови цветя" представлява впечатляваща акварелна рисунка, изобразяваща цветя в нюанси от розово, лилаво и бледожълто. Тапетът създава романтична и женствена атмосфера, като вдъхва свежест и красота във всяко помещение. Изобразените цветя привличат погледа със своите нежни и елегантни детайли, предоставяйки визуално изживяване, подобно на изкуство на стената. Този фототапет е перфектен избор, ако търсите да придадете уникален и художествен акцент на интериора си, независимо дали става дума за спалня, хол, трапезария или друго помещение.

5 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е! ????

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розови цветя?

Тапет за всекидневна Розови цветя, е акварелна рисунка, изобразяваща цветя в нюанси от розово, лилаво и бледожълто. Тапетът създава романтична и женствена атмосфера, като вдъхва свежест и красота във всяко помещение. Изобразените цветя привличат погледа със своите нежни и елегантни детайли, предоставяйки визуално изживяване, подобно на изкуство на стената.

Този тапет е идеален за различни помещения в дома или офиса. Със своите розови, лилави, бели и зелени цветове, той се приспособява към различни интериорни стилове и добавя естественост и свежест в помещението. В спалнята той може да създаде релаксираща атмосфера, която спомага за постигане на по-добър сън. Във всекидневната, хола или коридора тапетът ще придаде уют и стил, докато в кухнята или офиса ще добави нотка на вдъхновение и красота.

Този тапет не само е естетически привлекателен, но също така и качествен и издръжлив. С лесно поставяне и поддръжка, той предлага дълготрайно удоволствие и красота във вашият дом. Независимо дали търсите нежност и романтика или цветност и вдъхновение, този тапет е перфектният избор за вас.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса, включително спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис. Неговите розови, лилави, бели и зелени цветове могат да се съчетаят с различни интериорни стилове и да добавят уют, стил и красота във всяко пространство. Без значение къде ще го поставите, този тапет ще създаде романтична и женствена атмосфера, вдъхваща свежест и красота.

Още продукти
Цена:
38 00 лв