Фототапет Ромбове и листа

Флис - Канаваца
Код wall10016170
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Мариана

Прекрасно качество! Препоръчвам

Спаска

Много добра комуникация и бърза доставка. Фототапетът е прекрасен.

Никола

Фототапетът е точно каквото очаквах. Цветовете са ярки и реалистични. Много съм доволен.

Иванка

Изключително доволна съм от качеството на фототапета! Изображението е много ясно и цветовете са ярки. Лесен за поставяне и придава невероятен завършек

К. Колев

Бързо и професионално изпълнение на поръчката.

Диана Николова

Страхотно се получи.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Ива Иванова

Искахме да направим стаята на сина ни специална и уникална, затова избрахме да поръчаме фототапет със снимка, която ние изпратихме. Art Gift Decor превърнаха нашия файл в прекрасен фототапет, който сега краси едната стена на стаята му. Всеки път, когато влизаме там, се усмихваме. Отлична работа, бърза доставка и страхотно качество!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ромбове и листа?

Този абстрактен арт тапет е перфектен избор за всекидневна, хол, кухня, коридор или офис, където искате да добавите уникален и модерен акцент. Тапетът представлява геометрични фигури в различни цветове и форми, които са разпръснати по цялата повърхност. Те създават динамично и игриво усещане в стаята.

Задният фон на тапета е украсен с нежни зелени листа, които добавят естествен и освежаващ елемент към дизайна. Тези зелени акценти придават допълнителна живост и хармония на пространството. Цветовете в тапета включват сиво, зелено и жълто, които са използвани в изкусно съчетание, за да създадат балансиран и елегантен визуален ефект.

Този тапет предлага изключителна възможност за изразяване на индивидуалност и смелост в интериорния дизайн. Със своите абстрактни форми и игра на цветове, той ще привлече вниманието на всеки, който влезе в стаята. Безспорно, този тапет ще добави доза изтънченост и стил към вашето пространство, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен арт тапет е подходящ за много различни пространства. Благодарение на своята модерна и експресивна визия, той ще добави уникален акцент във всяка всекидневна, хол, кухня, коридор или офисна среда. Геометричните фигури в различни цветове и форми придават динамика и живост на пространството, а задният фон с нежни зелени листа придава естествен и освежаващ елемент. Цветовете включват сиво, зелено и жълто, които създават хармоничен визуален ефект. Този тапет е перфектно допълнение към съвременни и стилни интериори, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв