Фототапет Ромбове и листа

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10016170
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Александрина Карабашева

Препоръчвам! Коректни и изпълнителни! Благодаря Ви!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Elina Kostadinova Ilieva

Получих моите календари. Много съм доволна и благодаря много за подаръка ☺️ Успех

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ромбове и листа?

Този абстрактен арт тапет е перфектен избор за всекидневна, хол, кухня, коридор или офис, където искате да добавите уникален и модерен акцент. Тапетът представлява геометрични фигури в различни цветове и форми, които са разпръснати по цялата повърхност. Те създават динамично и игриво усещане в стаята.

Задният фон на тапета е украсен с нежни зелени листа, които добавят естествен и освежаващ елемент към дизайна. Тези зелени акценти придават допълнителна живост и хармония на пространството. Цветовете в тапета включват сиво, зелено и жълто, които са използвани в изкусно съчетание, за да създадат балансиран и елегантен визуален ефект.

Този тапет предлага изключителна възможност за изразяване на индивидуалност и смелост в интериорния дизайн. Със своите абстрактни форми и игра на цветове, той ще привлече вниманието на всеки, който влезе в стаята. Безспорно, този тапет ще добави доза изтънченост и стил към вашето пространство, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен арт тапет е подходящ за много различни пространства. Благодарение на своята модерна и експресивна визия, той ще добави уникален акцент във всяка всекидневна, хол, кухня, коридор или офисна среда. Геометричните фигури в различни цветове и форми придават динамика и живост на пространството, а задният фон с нежни зелени листа придава естествен и освежаващ елемент. Цветовете включват сиво, зелено и жълто, които създават хармоничен визуален ефект. Този тапет е перфектно допълнение към съвременни и стилни интериори, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка.

Цена:
38 00 лв