Фототапет Слънчогледи 3

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10267992
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вероника Бондикова Бондикова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих ключодържателите, СТРАХОТНИ СА! ????

Нели Атанасова

Страхотно обслужване и бързо изпълнение и то по време на празници. Календарите са уникални. Благодаря ви!

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Tania Koleva

Бързи,коректни и предлагат качествени продукти!Горещо препоръчвам!

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Слънчогледи 3 ?

Тапет за хол Слънчогледи, представлява една чудесна комбинация от цветя - слънчогледи. Те са изобразени в жълто, оранжево и кафяво, което създава жива и топла атмосфера. Листата и стеблата на слънчогледите са изобразени в зелено, което придава природен и свеж вид на тапета. Фонът на тапета е светло зелен с бежови пръски, които добавят допълнителна текстура и интерес към дизайна.

Този тапет е перфектен за различни помещения в дома или офиса. Благодарение на своите топли и жизнерадостни цветове, той е подходящ за спалнята, където ще създаде уютна и релаксираща обстановка. Също така, можете да го използвате във всекидневната, хола или кухнята, където ще придаде свежест и енергия на стаята. Неговата красота ще добави живот и цвят дори и в коридора или офиса.

Този тапет съчетава естетика, природни елементи и цветове, които могат да внесат радост и красота във вашият дом. Без значение къде ще го поставите, този тапет ще внесе усещане за природата и ще създаде атмосфера на спокойствие и хармония.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Със своите топли и жизнерадостни цветове, той е перфектен за спалнята, всекидневната, хола или кухнята, където ще добави уют и свежест. Също така, може да се използва в коридори или офиса, за да внесе живот и цвят. Този тапет съчетава природни елементи и красив дизайн, които ще създадат атмосфера на спокойствие и хармония навсякъде, където е поставен.

Цена:
38 00 лв