Фототапет - Слънчогледов пъзел

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-25632550
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет – Слънчогледов пъзел .

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Taneva

Много съм доволна от крайният резултат на моята поръчка. Благодаря ви!

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Виктория Ставрева

Страхотни сте. Благодаря.

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)
Допълнителна информация

Фототапет - Слънчогледов пъзел  ,  изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Слънчогледов пъзел ?

Тапет за спалня със слънчогледово изображение, предоставено под формата на пъзел, е прекрасно допълнение към всяка стая във вашето жилище или офис. Този тапет е носител на живописната красота на слънчогледите и представя цветовете жълто, зелено, кафяво и сиво.

Жълтото е доминиращ цвят в изображението и предава топлина и радост. То отразява силното слънце и светлината, които характеризират слънчогледите. Зелените нюанси на тапета придават усещане за свежест и природна енергия, което може да създаде успокоителна и релаксираща обстановка.

Кафявите и сивите тонове на тапета добавят елемент на земята и структура към цветята. Те предоставят баланс и създават приятна атмосфера в стаята. Тази комбинация от цветове прави тапета подходящ за различни помещения - спалня, всекидневна, кухня, коридор, хол или офис.

Избирането на тапет с цветя, като слънчогледите, може да създаде уютна и живописна обстановка във всяка стая. Отразявайки красотата и жизнеността на природата, този тапет може да внесе свежест и изисканост в интериора ви. Независимо дали търсите стилна декорация за дома си или желаете да добавите живот и цвят в офиса, тапетът със слънчогледи ще бъде перфектен избор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет със слънчогледи е подходящ за различни помещения - спалня, хол, всекидневна, кухня, коридор или офис. Неговите ярки цветове и природна енергия ще създадат уютна и живописна обстановка. Освежете интериора на дома си или добавете цвят и жизненост в офиса с този впечатляващ тапет със слънчогледи.

Цена:
38 00 лв