Фототапет по Ваш дизайн

Флис - Канаваца
Продуктов код customwall
5.00
794
Фототапет с дизайн по Ваш избор.  Спрямо индивидуалните предпочитания на всеки клиент, в нашият сайт може да откриете богато разнообразие от тапети на различна тематика. Всеки интериор спада под определена  категория, като решението за неговото цялостно изпълнение понякога може да бъде скрито в малък детайл. За да увеличим максимално възможността от задоволяване на конкретна потребност, на помощ встъпва опцията - фототапет с дизайн избор.
1 поръчка за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Файл за печат
Добави линк
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Десислава Янева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Бистра Николова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Стела Памукова

Много бързо и коректно обслужване. Благодарна съм и за подаръците, които получих към поръчката.

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.

Аксиния Цецова

Страхотни сте , изключителни професионалисти, благодаря ви!
Допълнителна информация

Как да открия изображение?

Когато стане въпрос за индивидуален дизайн, клиентите често биват заблудени от мисълта, че лесно могат да изтеглят желаната от тях "картинка" чрез помощта на гугъл или пинтерест, за съжаление този тип изображения са с твърде ниска резолюция и често биват предвидени за печат в малък размер. Тоест на практика няма как бъдат използвани за отпечатването на тапет. За да  може изображението да бъде използвано по предназначение, от нашите дизайнери, то трябва да бъде в подобаващ размер като за оптимално добри резултатите препоръчваме да файлът му да бъде във векторен формат.

От къде да намеря подходящо изображение?

В случай, че не можете сами да възпроизведете такъв тип  изображение, може да разгледате платените сайтове Shutterstock, Free pick, 123 RF  и Adobe Stock.  Този тип спомагателни сайтове дават възможност за селектиране на изображения с подходяща резолюция, гарантиращи печат без последствия (пикселизиране).

Каква е цената?

Цената на платените изображения варират в зависимост от предпочетеният сайт.  Може сами да изтеглите изображението, като след това предоставите работният файл за обработка към нас или тази услуга да бъде извършена от наша страна срещу съответното заплащане.

Имате идея за дизайн и искате да я реализираме ?

Много е модерно една от стените в стаята на децата да бъде оживена с фототапет на любим анимационен герой. Родителите ни често ни се обръщат със специфични заявки за тапети от "Замръзналото кралство" с Елза и Ана, или за всепознатите Мечо Пух, Пепа Пиг, Мики Маус, Маккуйн Светкавицата, Животните от Мадагаскар, Бамби, Камбанка, Соник, Сантяго, Лего, Барби, Батман, Пес Патрул, Самолети, Пламъчко, Смърфовете. Имаме възможност да изработим по заявка и фототапет с героите от "Отмъстителите" като Тор, Железният Човек, Хълк, Локи, Капитан Америка, Спайдърмен.

Също така, по поръчка можем да предложим и тапети с Костенурките нинджа, клуб Уинкс, Грижовните мечета, Играта на играчките, Питър Пан, Русалката Ариел, Миньоните, Таласъми, Супер Марио, Малкият Немо, Спондж Боб, Смелата Ваяна, Нинджаго, Кунг Фу Панда, Калинка и Черният котарак, и много други.

Важно е да подчертаем, че всички гореизброени тапети изработваме само по заявка на клиента. В случай че имате желание за персонализиран фототапет, можете да ни изпратите снимка и ние ще изработим уникален тапет специально за Вас.

Цена:
38 00 лв