Фототапет - Африканска фауна

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1014
5.00
794

Фототапет - Африканска фауна. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

1 поръчка за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Yana Panteleeva

Благодаря,за бързото и добро обслужване! Много съм доволна ????

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Ивелина Лапчева

Бързи, точни и коректни! Благодаря за календарите и подаръците и в бъдеще бих ползвала услугите ви!

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!
Допълнителна информация

Фототапет - Африканска фауна, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Африканска фауна?

Тапетът с африканска фауна е перфектен избор за детска или училищна стая. Този чудесен детски тапет е вдъхновен от богатството на африканската природа и представя живописната гама от цветове и животни, които намирате в тази уникална част на света.

Цветовете на тапета са преобладаващо кафяви и бежови, които създават уютна и спокойна атмосфера в стаята. Тези нюанси отразяват пустинния пейзаж, където африканските животни обитават. Кафявите и бежовите тонове на тапета създават приятна основа, която може лесно да бъде комбинирана с други цветове при обзавеждането на стаята.

На тапета се изобразяват различни африкански животни, които ще впечатлят вашето дете и ще подпомогнат развитието на неговата фантазия. Лъвове, слонове, маймуни, жирафи и зебри са само някои от героите, които можете да откриете на този тапет. Те са изобразени по живописен начин и създават чувство за приключение и екзотика в стаята.

Тапетът с африканска фауна е подходящ за детска стая или училищна стая, като може да бъде използван и в други пространства, където искате да създадете атмосфера на приключение и откритие. Той може да бъде комбиниран с различни видове мебели и аксесоари, за да се създаде хармонична и забавна обстановка.

Избирайки този тапет, вие предлагате на детето си или учениците в класа интересна и образователна среда, където могат да се насладят на прекрасните образи на африканската фауна. Той предлага вълшебен поглед в света на дивите животни и може да бъде вдъхновение за различни игри и учебни занимания.

Независимо дали сте родител или учител, тапетът с африканска фауна ще добави уникален и привлекателен елемент към стаята, който ще впечатли всички. Той е визуално красив, образователен и подходящ за развитието на детската въображение и любов към природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с африканска фауна е подходящ не само за детски стаи и училищни стаи, но също така може да бъде използван и в детски центрове, игрални помещения, библиотеки, детски градини или други пространства, които са насочени към децата. Той ще добави елемент на приключение и удоволствие във всяко от тези места, вдъхновявайки малките деца и стимулирайки тяхната фантазия и творчество.

Цена:
38 00 лв