Фототапет - Африканско племе

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-LUX-15
5.00
794

Фототапет - Африканско племе. Подходящ за дневна, хол, офис, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

1 поръчка за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Кремена Стоянова

За Коледа се доверих на вашия професионализъм и за предстоящия ни семеен прасник отново ще го направя!
Благодаря, страхотно сте!

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Marty Boboycheva

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Светломира Тодорова

Страхотна изработка! Коректно и бързо изпълнение!

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!
Допълнителна информация

Фототапет - Африканско племе, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Африканско племе ?

Арт тапет Африканско племе, е едно вълнуващо изкушение за вашата домашна обстановка. С неговата уникална илюстрация на африканско племе, тапетът ще добави екзотично нотка и животт към вашия интериор.

Дизайнът на тапета представя впечатляваща панорама от дървета с висящи стебла, обвити с бели листа, които създават приятна игра на светлина и сянка. Цветовата гама на тапета е доминирана от топли нюанси като кафяво, оранжево, бежово и бяло, които придават усещане за топлина и уют.

Този тапет е идеален за различни стаи във вашата къща. Можете да го използвате в спалнята си, където ще създаде спокойна и релаксираща атмосфера. Във вашата всекидневна, тапетът ще добави доза природна красота и екзотика. В хола, ще създаде привлекателна и вдъхновяваща обстановка. В кухнята, ще допълни атмосферата на природата и ще придаде свежест и естественост на помещението.

Независимо къде ще решите да го поставите, този тапет ще бъде впечатляващ акцент в интериора ви. Той е създаден с внимание към детайла и ще привлича вниманието на всеки, който го види. Заложете на този тапет, за да създадете уникална и естествена атмосфера във вашия дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома ви. Можете да го използвате в спалнята, за да създадете уютна и релаксираща обстановка. В хола или всекидневната, тапетът ще придаде живост и екзотика. В кухнята, той ще донесе естественост и свежест. Също така, можете да го приложите и в офиса, за да добавите природна атмосфера и вдъхновение. Този тапет е великолепен избор за всеки интериор, който желае да се отличава с уникален и естествен дизайн.

Цена:
38 00 лв