Фототапет - Весели балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1006
5.00
794

Фототапет - Весели балони. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

4 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

pardjola

Благодаря за конструктивната комуникация и за качествените календари!
Бих Ви препоръчал без да се двоумя!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Петя Михайлова

Изработката на календарите е повече от перфектна!!! Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Лариса Иванова

Чудесни сте! Изненадахте ни страхотно!

Даниела Мечева

Благодаря за календарите и подаръците,прекрасни са!!!!

Yanitsa Nikolaeva

Благодаря за чудесните календари и ключодържател. Удоволствие е да се работи, с професионалисти като вас. Препоръчвам ви с две ръце на хората, които искат да се възползват от услугите ви.

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Фототапет - Весели балони, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Весели балони?

Тапетът с големи цветни балони и китове е перфектен избор за детска стая на момиче или момче, както и за стая от смесен тип. Той създава весела и игрива атмосфера, която няма да остави никого равнодушен.

На тапета са изобразени големи цветни балони, които придават на стаята усещане за радост и лекота. Някои от балоните са украсени с прекрасни лилави и розови цветя, които допълнително подчертават красотата и нежността на дизайна.

Цветовете на тапета са основно зелено, розово и синьо. Зелените нюанси добавят свежест и живост, розовите придават нежност и романтичност, а синьото е символ на спокойствие и безкрайно небе.

Този детски тапет е перфектен начин да превърнете стаята в уютно и красиво пространство, където децата могат да се наслаждават на игрите си и да създават вълшебни светове. Балоните и китовете ще вдъхновят детската фантазия и предизвикат усмивки на лицата на малчуганите.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които са здрави и лесни за почистване. Той може да се постави на стените лесно и бързо, предлагайки дълготрайно удоволствие и красота в стаята на вашето дете.

Със своите ярки цветове и весели мотиви, този тапет е идеалното решение за да направите стаята на вашето дете по-приятна и забавна.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с големи цветни балони и китове е подходящ за детски стаи на момичета и момчета, както и за стаи със смесен дизайн. Със своите ярки цветове и игриви мотиви, тапетът ще превърне стаята във весело и вдъхновяващо пространство за игра и творчество.

Цена:
38 00 лв