Фототапет - Висока скорост

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1008
5.00
794

Фототапет - Висока скорост. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

3 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

Iva Naydenova

Високо качество, професионализъм и коректност.

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Краси Стоянова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Милена

Пореден страхотен подарък! Благодаря!

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Mariq Stefanova

Много съм доволна, че пак се доверих на Вас. Благодаря Ви за уникалният екип!

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!
Допълнителна информация

Фототапет - Висока скорост, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Висока скорост?

Прекрасна идея за тапет за тийнейджърска стая. Той представлява спортна сива кола, разположена на фон с абстрактен дизайн и интересни арт детайли. Цветовата гама на тапета включва главно сиво и червено.

Главният акцент на тапета е спортната кола, която ще привлече вниманието на всеки, който влезе в стаята. Сивата кола създава модерно и стилно усещане, което е перфектно за тийнейджърска стая. Абстрактният фон около колата добавя допълнителна доза интрига и изкуство към тапета. С неговите интересни арт детайли и уникален дизайн, тапетът придава усещане за динамичност и движение.

Цветовата комбинация от сиво и червено е смела и същевременно хармонична. Сивият цвят придава на стаята усещане за солидност и стил, докато червеният цвят допринася за енергия и страст. Тази комбинация е идеална за тийнейджърска стая, като създава модерно и емоционално пространство, което отразява личността на тийнейджъра.

Този тапет е перфектен избор за млади хора, които обичат спортните автомобили и се интересуват от модерното изкуство. Със своя абстрактен дизайн и впечатляващи детайли, тапетът създава уникално и стилно пространство в тийнейджърската стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за различни пространства и стаи. Можете да го използвате в тийнейджърска стая или младежка стая за да добавите модерен и емоционален акцент. Също така, тапетът би изглеждал страхотно в игрова стая, домашен офис или стая за хобита. Съчетавайки сиво и червено, този тапет създава стилно и динамично пространство, което подчертава индивидуалността и личността на тийнейджъра или младият човек.

Цена:
38 00 лв