Фототапет - Горска фея

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-LUX-6
5.00
794

Фототапет - Горска фея е нежен дизайн в топли цветове. Подходящ за кухня, спалня, дневна, хол, офис, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Виктор Йорданов

Na men mi хaresa klyчo dargatela

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Валентина Петкова

Бърза и лесна поръчка! Календарите са качествени, а персоналът беше учтив и реагира много бързо! Препоръчвам!

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!

Nina Metodieva

И ние получихме нашата поръчка.Много бързо и коректно обслужване.Календарите са страхотни!!!

EM Koleva

Получих поръчката си. Календарите са прекрасни! Благодаря и за бързата изработка и доставка!
Допълнителна информация

Фототапет - Горска фея, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горска фея?

Тапетът "Горска фея" предлага чудесна визия за фототапет за тийнейджърска стая, хол, дневна или кухня. Той привлича вниманието със своята уникална комбинация от цветове и вдъхновяващ дизайн.

Основните цветове на тапета са жълто и кафяво, които създават уютна и топла атмосфера. Визуалният ефект на жълтия цвят придава на помещението свежест и енергия, докато кафявият нюанс добавя нотка на природата и спокойствие.

Основният мотив на тапета е лицето на жена, което се вижда през прозрачни между жълтите есенни листа. Това предава мистериозност и естетика, като създава усещане за приключение и фантазия. Образът на жената в контраст с есенната палитра придава на тапета елегантен и изтънчен вид.

Със своята красота и изключителен дизайн, тапетът "Горска фея" създава прекрасно настроение и вълнуваща атмосфера в помещението. Безспорно, той ще бъде страхотно допълнение към интериора на всяка стая и ще вдъхнови въображението на всеки, който го види.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Горска фея" е подходящ за различни интериори като тийнейджърска стая, хол, дневна или кухня. Със своите жълти и кафяви цветове, той създава уютна и топла атмосфера. Лицето на жената, което се появява между есенните листа, придава на тапета мистериозност и изтънченост. Съчетавайки естетика и приключение, тапетът "Горска фея" добавя уникален акцент към интериора и вдъхновява въображението.

Цена:
38 00 лв