Фототапет - Горски пазител

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-156
5.00
794

Фототапет - Горски пазител съчетава красива комбинация от зелено, жълто и черно в нощен горски пейзаж. Подходящ за помещения като хол, спалня или офис . Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Ива Илиева

Много съм доволна от съотношение цена - качество. Препоръчвам с двете ръце! Весели празници и бъдете здрави!

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Мирела Стайкова

Изключително съм доволна! Точни , бързи и коректни. Благодаря на целия екип. Препоръчвам !!!

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !
Допълнителна информация

Фототапет - Горски пазител, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Горски пазител ?

Тапет за всекидневна "Горски пазител", създава впечатление за нощен горски пейзаж, който съчетава красива комбинация от зелени, жълти и черни цветове. Този тапет е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис.

Доминиращите цветове в дизайна са кафяво, зелено, бяло, жълто и сиво. Зелените нюанси възпроизвеждат живата зеленина на горските дървета и растителността, което придава усещане за свежест и естественост. Жълтите акценти добавят топлина и светлина към общата палитра, докато черните и сивите нюанси създават контраст и дълбочина в изображението.

Тапетът "Горски пазител" притежава успокояваща и релаксираща атмосфера, която ще допринесе за уюта и хармонията във вашият дом. Неговият нощен горски мотив ще ви позволи да се отпуснете и да се насладите на естествената красота на природата, докато се озовавате сред обстановката на гората.

Благодарение на своята универсалност, този тапет може да се използва в различни стаи в дома или офиса. Неговото изразително изображение ще допълни интериора ви, като добави уникалност и стил на всяко помещение, в което го поставите.

Със своите земни тонове и природни елементи, тапетът "Горски пазител" ще внесе природата във вашия дом и ще създаде усещане за спокойствие и хармония във вашето ежедневие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок –7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Горски пазител" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Благодарение на своята универсалност, той може да бъде използван в спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офисна. Неговото красиво изображение на нощен горски пейзаж създава усещане за спокойствие и естественост, което може да внесе уют и хармония във всяко помещение. Тапетът "Горски пазител" ще добави уникалност и стил на интериора и ще вдъхне природата във вашето ежедневие.

Цена:
38 00 лв