Фототапет - Горски приятели

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1016
5.00
794

Фототапет - Горски приятели. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

3 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Diana Stoyanova

Много добро качество на продуктите,бърза изработка,добра комуникация! Препоръчвам горещо! Благодаря ви!

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Магдалена Влаховска

Невероятно качество на изпълнение на поръчката,бързи,коректни. ❤ Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях ❤ Препоръчвам с две ръце ❤

Елица Иванова

За трета поредна година поръчвам календари. Вежливи, коректни, бърза изработка и доставка. Продължавайте все така! 5️⃣⭐

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Симона Чеперигова

Много, точни. Страхотно качество, препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

Фототапет - Горски приятели, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горски приятели?

Тапетът "Горски приятели" е идеално допълнение за детска стая на момиче или момче, както и за детска градина. Той създава уютна и игрива атмосфера, която привлича децата към природата и животните.

На тапета са изобразени различни горски животни, като сърни, елени, лисици и птички. Те са представени в меки и приятни цветове - бледо зелено и бледо кафяво. Тези нежни нюанси придават естествен и спокоен вид, което помага за създаването на успокояващо и релаксиращо пространство за децата.

Тапетът "Горски приятели" има потенциал да развие фантазията и креативността на децата, като ги замъкне в света на природата и животните. Те могат да се насладят на игривите сцени и да измислят различни истории с горските същества.

С този тапет с животни, детската стая или градина стават място, където децата могат да се наслаждават на приключенията на горските животни, да се чувстват комфортно и вдъхновени. Благодарение на своите нежни цветове и приятни изображения, тапетът "Горски приятели" създава атмосфера на радост и удоволствие в детската обстановка.

Независимо дали търсите декорация за детска стая или детска градина, тапетът "Горски приятели" предлага привлекателен дизайн, който съчетава природата и животните на уникален начин.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Горски приятели" е подходящ за различни пространства, като детска стая в дома, детска градина или детско забавно заведение. Той ще добави игривост и природен шарм към обстановката и ще създаде уютна и вдъхновяваща атмосфера. Неговите бледи зелени и кафяви цветове са подходящи за създаване на спокоен и релаксиращ декор, който е идеален за деца да се наслаждават на игра и учене. Независимо от мястото, тапетът "Горски приятели" ще внесе елементи на природата и забавление във всяко детско пространство.

Цена:
38 00 лв