Фототапет - Горски приятели

Флис - Канаваца
Код wall-MS-1016
5.00
694

Фототапет - Горски приятели. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

И.Геров

Много лесно за поставяне и направо промени облика на стаята ми. Супер доволен съм!

Karina

Много съм впечатлена от качеството и дизайна на фототапета. Изглежда страхотно на стената.

Иванита

Прекрасен дизайн и високо качество. С удоволствие ще поръчам отново.

Кристиян

Фототапетът е наистина красив и добавя уникален акцент в стаята.

В. Иванова

Тапетите изглеждат страхотно и се монтират много лесно. Препоръчвам

Георги Б.

Тапетите са точно това, което търсех. Отлично качество и лесни за работа.

Милена

Всичко беше отлично – от поръчката до монтажа!

С. Радева

Изключително съм доволна от покупката! Беше лесен за поставяне и резултатът надмина очакванията ми.

А. Миланова

Супер съм впечатлена от фототапета! Много лесно се поставя и изглежда страхотно на стената. Приятелите ми постоянно ме питат откъде съм го купила.

К. Колев

Бързо и професионално изпълнение на поръчката.

Фототапет - Горски приятели, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горски приятели?

Тапетът "Горски приятели" е идеално допълнение за детска стая на момиче или момче, както и за детска градина. Той създава уютна и игрива атмосфера, която привлича децата към природата и животните.

На тапета са изобразени различни горски животни, като сърни, елени, лисици и птички. Те са представени в меки и приятни цветове - бледо зелено и бледо кафяво. Тези нежни нюанси придават естествен и спокоен вид, което помага за създаването на успокояващо и релаксиращо пространство за децата.

Тапетът "Горски приятели" има потенциал да развие фантазията и креативността на децата, като ги замъкне в света на природата и животните. Те могат да се насладят на игривите сцени и да измислят различни истории с горските същества.

С този тапет с животни, детската стая или градина стават място, където децата могат да се наслаждават на приключенията на горските животни, да се чувстват комфортно и вдъхновени. Благодарение на своите нежни цветове и приятни изображения, тапетът "Горски приятели" създава атмосфера на радост и удоволствие в детската обстановка.

Независимо дали търсите декорация за детска стая или детска градина, тапетът "Горски приятели" предлага привлекателен дизайн, който съчетава природата и животните на уникален начин.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Горски приятели" е подходящ за различни пространства, като детска стая в дома, детска градина или детско забавно заведение. Той ще добави игривост и природен шарм към обстановката и ще създаде уютна и вдъхновяваща атмосфера. Неговите бледи зелени и кафяви цветове са подходящи за създаване на спокоен и релаксиращ декор, който е идеален за деца да се наслаждават на игра и учене. Независимо от мястото, тапетът "Горски приятели" ще внесе елементи на природата и забавление във всяко детско пространство.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв