Фототапет - Железни риби

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-LUX-8
5.00
794

Фототапет - Железни риби е уникална дизайнерска интерпретация с модерните елементи на съвременното изкуство. Подходящ за апликация в дома - дневна, хол, спална или в бизнес сгради - за офиси, магазини и ателиета. 

4 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Нанси

Много съм доволна!

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!

Инчето Стойчева

Много съм доволна добро обслужване.

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️

Kamelia Zamfirova

Получихме и нашите календари,страхотни са Благодаря Ви

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка
Допълнителна информация

Фототапет - Железни риби, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Железни риби?

Този тапет за хол е абстрактен и изискан. В него са изобразени големи риби с железни брони, които отразяват индустриалния и механичен елемент. Вътре в рибите може да се види метален задвижващ механизъм, което добавя интерес и сложност на дизайна.

Този тапет е идеален за хол или офисно пространство, където искате да създадете модерен и индустриален вид. Цветовата гама включва нюанси от бежово, кремаво и бордо, които придават топлина и уют на визията. Тези цветове са добре съчетани и се допълват в хармония, като добавят класически акцент към модерния дизайн.

Тапетът с големите риби и металния механизъм е изключително изразителен и ще привлече вниманието на всеки, който го забележи. Със своята уникалност и стил той може да се превърне в централен акцент в стаята, давайки истинска изява на вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с големи риби и метален механизъм е подходящ за създаване на модерен и индустриален вид в хол, офис или други жилищни и работни пространства. Със своята абстрактна и изразителна визия, тапетът може да стане централен акцент, който привлича вниманието и добавя уникалност в интериора. Цветовата комбинация от бежово, кремаво и бордо придава топлина и стил, като същевременно се съчетава с модерните елементи на дизайна.

Цена:
38 00 лв