Фототапет - История с динозаври

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-708
5.00
794

Фототапет - История с динозаври. Тапетът е подходящ за апликация в помещение за момче и момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

4 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

pardjola

Благодаря за конструктивната комуникация и за качествените календари!
Бих Ви препоръчал без да се двоумя!

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Виктория

Препоръчвам! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.
Допълнителна информация

Фототапет - История с динозаври е изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет История с динозаври?

Тапетът "История с динозаври" е идеален избор за детска стая, предлагайки живописен и привлекателен праисторически дизайн. Тапетът се отличава с комбинация от зелени, кафяви и бежови нюанси, които създават топла и уютна атмосфера в стаята.

Главният мотив на тапета е праисторическият пейзаж с динозаври. Той представя разнообразие от динозаври, живеещи в естествената си среда. Малчуганите ще бъдат вълнувани от вида на гигантския Тирекс, леко криещ се сред палмовите дървета.

Тапетът "История с динозаври" е перфектен тапет за детска стая на момченце. Цветовата гама, съчетана с живописните детайли и реалистични изображения, помага да се създаде обстановка, която възбужда въображението на детето и подпомага неговото игрово и учебно развитие. Този тапет е идеален за създаване на тематична стая с динозаври, където малчуганите могат да изследват и се забавляват в света на праисторическите създания.

Независимо дали се използва за цялата стая или само за един акцентен стенен панел, тапетът "История с динозаври" предлага стилна и образователна декорация за детската стая. Той създава атмосфера на вълнуващо пътешествие в миналото и подпомага развитието на фантазията и творческото мислене на вашето момченце.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "История с динозаври" е подходящ за детска стая на момченце. Той ще внесе живост и усещане за приключение в стаята, вдъхновявайки децата да изследват и развиват своята въображателна игра. Тапетът с праисторически пейзаж с динозаври ще създаде уникална обстановка и ще превърне стаята в забавен и образователен кът за вашето момченце.

Още продукти
Цена:
38 00 лв