Фототапет - Лилаво небе

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-710
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Лилаво небе
Тапетът е подходящ за апликация в офис, хол или спалня. Артикулите от категория тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най-висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

2 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Stefka Barakova

Страхотно качество и бърза доставка. Горещо препоръчвам .

Мирела

Уникални сте!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Pipilota Grigorova

Много любезни.. Страхотни календари с много добро качество ❤️ Благодарим

Pepi Delcheva

Благодаря ви за страхотните магнити!

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺

Ина Тонева

Много съм доволна. Благодаря!!!
Допълнителна информация

Фототапет - Лилаво небе е изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Лилаво небе ?

Този арт тапет представлява великолепна сцена на лилаво небе, изпълнено с изключително ярки звезди. Гледката ни пренася към изумително красиво езеро, което се отразява на повърхността си, и разкрива красива планинска панорама на преден план. Този тапет е перфектно допълнение към всяка стая в дома или офиса, като може да бъде използван в спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса.

Цветовата гама на тапета е основана на нежни лилави нюанси, които създават усещане за спокойствие и релаксация. Използването на черно и бяло допълва лилавите тонове, придавайки им по-голяма дълбочина и контраст. Това съчетание на цветове създава елегантно и модерно излъчване.

Този арт тапет е идеален начин да превърнете вашето помещение в уютна и вдъхновяваща среда. Лилавото небе с изобилието от звезди ще създаде усещане за магия и приказност, докато планинската панорама и езерото ще внесат усещане за природна хармония и спокойствие.

Този тапет е не само изключително красив декоративен елемент, но също така може да създаде атмосфера на уют и релаксация във вашият дом. Съчетавайки естетиката на природата с модерен стил, тапетът е подходящ за всяко помещение, което искате да превърнете в уникална и вдъхновяваща обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за всяка стая в дома или офиса, където желаете да създадете уютна и вдъхновяваща обстановка. Благодарение на своята изящност и спокойствие, той е идеален за спалнята, всекидневната, хола, коридора или кухнята. В офиса тапетът може да създаде атмосфера на творчество и успокоение, като вдъхновява служителите. Независимо къде го използвате, този тапет с лилаво небе и звезди ще добави нотка на магия и приказност, предоставяйки визуална наслада и спокойствие във вашият дом.

Цена:
38 00 лв