Фототапет - Лоренса

Флис - Канаваца
Код wall-LUX-21
5.00
694

Фототапет - Лоренса. Подходящ за офис, хол, рецепция, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

5 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Фототапет - Лоренса, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лоренса?

Тапетът Лоренса е изискана и луксозна декоративна опция за всяка спалня. Той представлява комбинация от абстрактни квадрати, които се преливат и образуват големи шестоъгълници върху фона. Цветовата палитра на тапета включва нежно бяло, светло сиво и бежово, което създава спокоен и хармоничен ефект.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които му придават луксозен вид и усещане. Благодарение на своята изчистена и елегантна визия, този модел е подходящ за различни помещения като хол, спалня, офис, дневна или коридор. Можете да го използвате, за да добавите стил и изтънченост към интериора на вашия дом или работно пространство.

Тапетът Лоренса е идеален за създаване на уютна и релаксираща обстановка в спалнята. Неговите светли цветове и абстрактни форми създават атмосфера на спокойствие и хармония, което е идеално за отпускащ сън и почивка. Той може да се комбинира с различни мебели и аксесоари, които ще подчертаят неговата естетика и ще допринесат за елегантния интериорен дизайн.

В заключение, тапетът Лоренса е изключително стилен и луксозен избор за спалня, предлагащ комбинация от абстрактни квадрати и шестоъгълници в бяло, светло сиво и бежово. Той ще добави изтънченост и уют към всяко помещение, било то хол, спалня, офис, дневна или коридор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът Лоренса е подходящ за различни помещения, включително спалня, хол, офис, дневна или коридор. Той създава изчистена и луксозна визия, която може да подобри интериора във всяка от тези стаи. Благодарение на своята цветова палитра от бяло, светло сиво и бежово, тапетът е универсален и може да се хареса на различни хора с различни предпочитания за декорация. Независимо от това къде го поставите, този арт тапет ще добави стил, изтънченост и уют към всяко помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв