Тапет "Лъчи в мъглата" - Природна красота и спокойствие за вашия дом | Фото Тапети

Фототапет Лъчи в мъглата

Флис - Канаваца
Продуктов код wall867946-18845
Колекция Art Gift Decor
5.00
778
Фототапет Лъчи в мъглата, адаптивен дизайн, подходящ за апликация в различно зонирани помещения. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
4 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Велина

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Malinka Sherinova

Качествени продукти и страхотно бързо обслужване.Препоръчвам!

Маргарита Богданова

Изключително съм доволна от магнитите, които бяха при мен на вторият ден, след поръчката! Препоръчвам с две ръце, отново ще поръчам със сигурност! Благодаря

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Лъчи в мъглата?

Тапетът "Лъчи в мъглата" е един прекрасен избор за вашата дневна или хол. Той създава атмосфера на спокойствие и мистерия, пренасяйки ви в пленителния свят на горския пейзаж. Тапетът представя изображение на гора обвита в плътна мъгла, като високите дървета превръщат околната среда в едно магично място.

Цветовете, използвани в тапета, са светло и тъмно сиво, което създава контраст и допълнителна дълбочина на изображението. Това подчертава естествената красота и изтънченост на пейзажа. Тапетите с природа ще придадат на стената ви жизненост и хармония, докато се наслаждавате на прекрасните визии, които предлагат.

Независимо дали желаете да създадете уютна обстановка в дома си или да добавите елемент на природата в интериора, този тапет е идеален избор. Позволете на "Лъчи в мъглата" да ви отведе на едно уникално пътешествие в гората и да ви впечатли със своята естетика и тиха елегантност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Лъчи в мъглата" е идеален за създаване на атмосфера на спокойствие и природна красота в домашната ви обстановка. Той е подходящ за декорация на стени в хола, дневната стая или спалнята. Тапетът с горския пейзаж и мъглата ще добави елемент на мистерия и хармония към интериора ви.

Цена:
35 00 лв