Фототапет - Малдиви

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-163
5.00
794

Фототапет - Младиви съчетава красива комбинация от зелено и бежово. Подходящ за хол, спалня, офис, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

3 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Галина Тодорова

Благодаря ви, за прекрасните подаръци..Препоръчвам ви!

Александрина Карабашева

Препоръчвам! Коректни и изпълнителни! Благодаря Ви!

Ludmila Momchilova

Получих календарите. Страхотни са! Бързи и точни услуги!! Много благодаря!

Йохана Иванова

Страхотни са за поредна година всички календари, джобни календарчета и ключодържатели. Правите цялото семейство много щастливи

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Steliana Ganeva

Много сме доволни от детските календари! Добро качество и бързо изпълнение на поръчката.

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)
Допълнителна информация

Фототапет - Младиви, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Малдиви ?

Тапет за хол Малдиви, представя една прекрасна природна сцена. На тапета са изобразени живописен плаж, папагали и плътни зелени листа. Този тапет е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор, офис или заведение. Цветовете, които преобладават в дизайна, са синьо, зелено, бяло, кафяво и червено.

Тапетът създава атмосфера на спокойствие и хармония, като ви пренася в прекрасния свят на тропическите острови. Живописната плажна гледка ви позволява да се отпуснете и да се насладите на красивата природа, докато папагалите придават красота и екзотика на образа. Зелените листа придават усещане за свежест и живот, докато цветовете синьо, бяло, кафяво и червено добавят разнообразие и контраст към цялостното излъчване на тапета.

Този тапет е идеален за създаване на релаксираща и приятна атмосфера във вашият дом. Неговият привлекателен дизайн и ярки цветове могат да освежат и обновят интериора ви. Независимо дали ще го използвате в дома ви или офиса, този тапет ще придаде усещане за природа и спокойствие, като същевременно добавя визуална привлекателност на помещението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор, офис или заведение. Той може да създаде атмосфера на спокойствие и хармония, като пренася вашето кътче в красивия свят на тропическите острови. Съчетанието от цветове и изображения, включително плаж, папагали и зелени листа, допринасят за уют и визуална привлекателност. Този тапет е идеален за тези, които искат да добавят екзотика и живописност в своите интериори и да създадат приятна и релаксираща обстановка.

Цена:
38 00 лв