Фототапет - Писта с колички

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1013
5.00
794

Фототапет - Писта с колички. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Eli Dimitrova

Благодаря за прекрасните календари! За поредна година си поръчам от вас и съм много доволна винаги сте бързи и коректни. Страхотни сте! Препоръчвам!

Ani Hristova-Evtimova

Страхотни Благодаря за чудните календари ❤️❤️❤️

Цвети Руйнина

Невероятни сте! Календарите пристигнаха много бързо и качеството е супер. Благодаря и за подаръците към тях. За в бъдеще ще пазарувам само от вас

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Фототапет - Писта с колички, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Писта с колички?

Тапет детска стая на момченце - вълнуващ свят с криволичещи пътища, по които се движат колички. Ще бъде като да влезнете в малък град, изпълнен с весели приключения и забавления.

Главният акцент на тапета са количките, които се движат по пътеките. Те могат да бъдат различни по форма и цвят, което добавя още повече разнообразие и вълнение в дизайна. Колите се представят като игриви и симпатични, готови да открият нови пътешествия.

Около пътеките се разполагат уютни къщички и зелени дървета, които придават на тапета усещане за домашен комфорт и природна хармония. Къщичките могат да имат ярки цветове и детайли, които привличат вниманието и вълнуват въображението на детето.

Цветовата палитра на тапета е в основно кафява и бежова гама. Тези нюанси придават усещане за топлина и спокойствие в стаята, което е подходящо за детска обстановка. Кафявите и бежовите тонове са нежни и приятни за окото, като същевременно са подходящи за създаване на уютна и релаксираща атмосфера.

Този тапет е идеално допълнение към детската стая, като създава атмосфера на забавление, въображение и домашен комфорт. Визуалното представяне на колички, къщички и дървета привлича вниманието на детето и подпомага развитието на творческото и игривото му мислене.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с криволичещи пътища, колички, къщички и дървета е подходящ за декорация на детската стая на момченце. Той създава игрива и забавна обстановка, стимулираща въображението и креативността на детето. Съчетанието от кафяви и бежови цветове придава усещане за топлина и уют. Тапетът може да се използва както на цяла стена, така и за акцент, подчертавайки определена област в стаята. Всяко момченце ще се наслади на игривия и живописен дизайн на този тапет.

Цена:
38 00 лв