Фототапет - Поглед към залеза

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1124
5.00
794

Фототапет - Поглед към залеза. Подходящ за хол или дневна. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

5 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивета Иванова

Изключително коректни! Добро качество и бързо изпъление!Препоръчвам!

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

Stefka Barakova

Страхотно качество и бърза доставка. Горещо препоръчвам .

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!

Пламена Василева

Много съм доволна,много бързо и качествено обслужване. препоръчвам

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

Фототапет - Поглед към залеза, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Поглед към залеза ?

Тапет за всекидневна Поглед към залеза, е изключително красив и впечатляващ. Той представлява изображение на бял кон, който се намира на брега на морето и гледа към изгрева. Тази сцена създава усещане за спокойствие и хармония, което я прави идеален избор за различни помещения.

Цветовете в тапета включват нюанси от кафяво, зелено, бяло и оранжево. Тази цветова палитра придава естествен и приятен вид на тапета, като същевременно внася топлина и живот в интериора. Кафявите и зелените тонове придават усещане за природа и спокойствие, докато бялото и оранжевото добавят свежест и енергия.

Този тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Може да бъде използван в спалнята, всекидневната, хола, коридора или офиса. Всяко стая би изглеждала добре с неговата естетика и ще бъде преобразено в уютно и релаксиращо място.

Този арт тапет с красивия бял кон на морския бряг, гледащ към изгрева, със своите приятни цветове и привлекателен дизайн, ще придаде изисканост и стил на всяко помещение, в което бъде поставен.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този красив арт тапет с изображение на бял кон на брега на морето, гледащ към изгрева, е подходящ за много различни помещения. Може да се използва в спалнята, всекидневната, хола, коридора или офиса. Тапетът ще създаде уютна и релаксираща атмосфера, независимо от помещението, в което е поставен. Неговата естетика и приятни цветове, включително кафяво, зелено, бяло и оранжево, ще добавят стил и красота към всяко място, където го поставите..

Още продукти
Цена:
38 00 лв