Фототапет - Принцеса и сърничка

Флис - Канаваца
Код wall-MS-1003
5.00
694

Фототапет - Принцеса и сърничка. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Спаска

Много добра комуникация и бърза доставка. Фототапетът е прекрасен.

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

Виолина

Тапетите са невероятни! Лесни за поставяне и направиха стаята много уютна.

П.Петков

Фототапетът е с изключително качество. Много сме доволни!

Nikolova

Oтлично качество на печата

Ива

Лесно се поставя и преобрази напълно стаята ми. Препоръчвам горещо!

А. Миланова

Супер съм впечатлена от фототапета! Много лесно се поставя и изглежда страхотно на стената. Приятелите ми постоянно ме питат откъде съм го купила.

Кристиян

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Тапетът е с много добро качество

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Фототапет - Принцеса и сърничка, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Принцеса и сърчничка?

Фототапет Принцеса и сърничка е перфектен избор за детска стая или градина за малки момичета. Тапетът представлява прекрасна сцена с кафява сърничка и малка принцеса с коронка. Принцесата държи плюшено мече, което ги прави още по-сладки и милостиви.

Около тях се простира зелена полянка, украсена с нежни розови цветчета. Тази комбинация от натурални цветове създава усещане за природна красота и спокойна атмосфера. Тапетът излъчва уют и изисканост, които ще допринесат за създаването на приятна обстановка за вашето момиченце.

Изборът на тапет е важна част от оформянето на детската стая или градина, тъй като той може да въздейства на настроението и фантазията на детето. Този конкретен дизайн съчетава деликатност и игривост, което е идеално за детска среда.

Сърничката и принцесата ще бъдат прекрасни компаньони на вашето момиченце и ще възприемат мястото на неговата фантазия. Зелената полянка и розовите цветчета добавят свежест и цветност, които са подходящи за детски образователни пространства.

Този тапет създава усещане за магия и вълшебство, което е идеално за детска стая или градина. Неговите детайли и цветове ще предизвикат радост и въображение при вашето момиченце. Изберете този тапет и превърнете стаята или градината в привлекателно и вдъхновяващо място за игра и учене.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за детска стая на момиченце ще създаде приказна обстановка. Неговият сладък и игрив дизайн с кафява сърничка, принцеса с коронка, плюшено мече, зелена полянка и розови цветчета ще създаде приятна и уютна обстановка за децата. Тапетът ще допринесе за магическата и вълшебна атмосфера в стаята или градината, като вдъхновява детската фантазия и стимулира игривостта и креативността.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв