Фототапет - Принцеса и сърничка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1003
5.00
794

Фототапет - Принцеса и сърничка. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

4 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ангела Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Цветелина Иванова

Благодаря за изработка на календарите и за подаръците ☺️

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Ludmila Momchilova

Получих календарите. Страхотни са! Бързи и точни услуги!! Много благодаря!

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!

Antonia Irmanova

Изключително бързо и качествено обслужване! Благодаря

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

Фототапет - Принцеса и сърничка, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Принцеса и сърчничка?

Фототапет Принцеса и сърничка е перфектен избор за детска стая или градина за малки момичета. Тапетът представлява прекрасна сцена с кафява сърничка и малка принцеса с коронка. Принцесата държи плюшено мече, което ги прави още по-сладки и милостиви.

Около тях се простира зелена полянка, украсена с нежни розови цветчета. Тази комбинация от натурални цветове създава усещане за природна красота и спокойна атмосфера. Тапетът излъчва уют и изисканост, които ще допринесат за създаването на приятна обстановка за вашето момиченце.

Изборът на тапет е важна част от оформянето на детската стая или градина, тъй като той може да въздейства на настроението и фантазията на детето. Този конкретен дизайн съчетава деликатност и игривост, което е идеално за детска среда.

Сърничката и принцесата ще бъдат прекрасни компаньони на вашето момиченце и ще възприемат мястото на неговата фантазия. Зелената полянка и розовите цветчета добавят свежест и цветност, които са подходящи за детски образователни пространства.

Този тапет създава усещане за магия и вълшебство, което е идеално за детска стая или градина. Неговите детайли и цветове ще предизвикат радост и въображение при вашето момиченце. Изберете този тапет и превърнете стаята или градината в привлекателно и вдъхновяващо място за игра и учене.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за детска стая на момиченце ще създаде приказна обстановка. Неговият сладък и игрив дизайн с кафява сърничка, принцеса с коронка, плюшено мече, зелена полянка и розови цветчета ще създаде приятна и уютна обстановка за децата. Тапетът ще допринесе за магическата и вълшебна атмосфера в стаята или градината, като вдъхновява детската фантазия и стимулира игривостта и креативността.

Цена:
38 00 лв