Фототапет - Пътека в джунглата

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1121
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Пътека в джунглата. Подходящ за хол или дневна. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

1 поръчка за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Yana Panteleeva

Благодаря,за бързото и добро обслужване! Много съм доволна ????

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Марияна

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️

Tedi Metodieva

Страхотно качество и много добра изработка!Определено препоръчвам!
Допълнителна информация

Фототапет - Пътека в джунглата, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пътека в джунглата?

Потопете се в невероятния свят на дивата природа със страхотния фототапет "Пътека в джунглата". Това уникално произведение на изкуството ще пренесе вашия интериор в сърцето на плътните тропически гори и ще ви предложи незабравимо преживяване.

На тапета се изобразява прекрасна скрита беседка, увита с тайнствени орнаменти. Тази уютна и мистериозна постройка ви предоставя възможността да се наслаждавате на вълшебен изглед към околната джунгла. Пред вас се разпростира многообразие от зелени оттенъци - от нежното светло зелено на листата до наситеното смаралдово зеленило.

В далечината се простира изящен мост, по който грациозно преминава лъв. Неговата мощ и благородство пречупват спокойствието на момента. Около моста се простира прозрачна река, която създава успокояващ шум и допринася за усещането за хармония.

Цветята в този джунгленски раен рай са истинска поезия от краски. Различни нюанси на розово - от свежо бледо до нежно розовато - разкриват своите прекрасни цветове, като възхищават окото и докосват сърцето. Високите дървета се издигат с гордост и величие, създавайки покривало от зеленина над вас.

Този фототапет с природа е истинско изкуство, което ви позволява да потонете в едно от природните чудеса на Земята. Всяко детайлно изображение отговаря на най-високите стандарти на качество. Разхождайте се из джунглата и допълнете вашето пространство с тази магична сцена, която ще впечатли всеки. Изберете този тапет за спалнята, хола или дневната си стая

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Пътека в джунглата" е идеален за всяка стая в дома ви, която искате да превърнете в уютен и вълшебен оазис. Благодарение на своя детайлно изобразен дизайн и прекрасни цветове, той е подходящ за спалнята, хола или дневната. Можете да създадете усещането за разходка в джунглата пряко във вашите интериори. Нека влизането във вашата стая да бъде като стъпка в дивата природа, където ще се насладите на красивия пейзаж и спокойствието на тропическите гори.

Цена:
38 00 лв