Фототапет - Реликви

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-LUX-16
5.00
794

Фототапет - Реликви. Подходящ за дневна, хол, офис, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

А Стоянова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Преслава

Прекрасни персонални подаръци! СТРАХОТНИ сте!

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Ивелина Христова

страхотни сте, благодаря много за бързата поръчка

Светломира Тодорова

Страхотна изработка! Коректно и бързо изпълнение!

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни
Допълнителна информация

Фототапет - Реликви, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Реликви?

Тапетът "Реликви" предлага вълшебно пътешествие в древната африканска култура, пренасяйки вас и вашия интериор в мистериите на миналото. Вдъхновен от ретро стила, тапетът съчетава кафяви, бежови и сиви нюанси, които създават топла и уютна атмосфера в хола или дневната.

През повърхността на тапета се разстила дълга колекция от древни африкански артефакти. Виждате изобразени маски, керамични съдове, ръкописи и други предмети, които разкриват богатото културно наследство на Африка. Изключително детайлно представени, тези артефакти предизвикват ви да изследвате историята и загадките на миналото.

Този тапет за хола или дневната, където създава уютна обстановка с ретро естетика. В комбинация с подходящи мебели и декоративни елементи, тапетът "Реликви" създава елегантност и уникалност във вашия интериор.

Независимо дали сте фен на африканската култура или просто желаете да добавите нещо различно и впечатляващо, тапетът "Реликви" придава изкусително изживяване на вашия дом. Със своя ретро дизайн и мистериозна атмосфера, тапетът създава уникален фокусен пункт и визуална привлекателност във всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Реликви" е подходящ за различни пространства в дома, включително хол, дневна стая, спалня или дори офис. Със своите кафяви, бежови и сиви цветове, той създава топла и уютна атмосфера. Вдъхновен от африканската култура, тапетът допринася за естетиката на интериора и му придава уникален ретро вид. Независимо дали желаете да добавите визуално вълнуващ акцент в домашното пространство или да създадете интересна работна среда, тапетът "Реликви" е перфектен избор за това.

Цена:
38 00 лв