Фототапет - Розова фея

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1002
5.00
794

Фототапет - Розова фея. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Бистра Тонова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Надя Николова

Благодаря за календарите и подаръците към тях. Страхотни са! :)

Десислава Стоянова

Много съм доволна, изключително бърза доставка

Neshe Emetieva - Tahirova

Страхотно качество, много бърза доставка, коректни, със сигурност ще се възползвам и за напред от вашите услуги. Успех!

Ivelina Atanasova

Благодарим за страхотните календари и ключодържатели, които изработихте за нас и за подаръчетата към тях! Весели празници! :)

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺
Допълнителна информация

Фототапет - Розова фея, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розова фея?

Тапетът с феи и пеперуди, в нежен кремав цвят, е перфектен избор за детска стая на малко момиченце. Той създава магична и приказна обстановка, която ще вдъхнови и оживи въображението на детето.

Основният мотив на тапета са феите и пеперудите, които са изобразени с внимание към детайлите и в красиви нюанси на кремаво. Феите изглеждат като излетели от приказните истории, със своите криле и блестящи прахчета. Те се разполагат в различни позиции по целия тапет, създавайки игрив и мечтателен ефект.

Фонът около феите и пеперудите е в нежно бебешко розово, което допълва тяхната нежност и чар. Този бледо-розов цвят е спокоен и успокояващ, подходящ за детска стая, където малкото момиче може да се почувства уютно и релаксирано.

Тапетът предлага комбинация от приказност и нежност, която отразява детската невинност и игривост. Визуално стимулиращ, този дизайн ще внесе радост и весело настроение в стаята на момиченцето.

Избирайки този тапет за стая на момиченце, вие създавате пространство, което ще вдъхнови детето да създава и развива своето въображение. Той създава уютна и мечтателна атмосфера, подходяща за игра и почивка.

Със своите феи, пеперуди и нежни цветове, този тапет ще бъде изненадващо красиво допълнение към детската стая на малкото момиченце.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за детска стая на малко момиченце и създава магична обстановка.

Цена:
38 00 лв