Фототапет - Романтичен Париж

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-162
5.00
794

Фототапет - Романтичен Париж съчетава красива комбинация от розови и лилави нюанси. Подходящ за хол, спалня, офис, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

3 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Гергана Господинова

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Ивета Дочева

Лесна поръчка, бърза доставка, доволна съм от качеството.

Margarita Paunova

Календарите са страхотни.Благодаря.
Допълнителна информация

Фототапет - Романтичен Париж, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Романтичен Париж ?

Арт тапет Романтичен Париж,  е едно впечатляващо произведение на изкуството, което може да превърне всяко помещение в уютно и романтично пространство. Главната централна точка на тапета е прекрасният изглед към символа на Париж - Айфеловата кула. Двете страни на кулата са обкръжени от нежни дървета, които създават приятна атмосфера на природа и спокойствие.

Визуалният ефект на тапета се допълва от летящите пеперуди, които придават усещане за лекота и свобода. Те преливат в прекрасни оттенъци на кафяво, синьо, лилаво, розово и бяло, създавайки хармонична комбинация от цветове. Тези нюанси предават спокойствие и релаксация, които са идеални за помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор, офис или заведение.

Долната част на тапета е дом на облаците, които придават усещане за свежест и безкрайно небе. Тяхната присъствие допринася за мекота и покой, създавайки уютна и романтична атмосфера в помещението.

Този арт тапет е идеален избор за хора, които търсят комбинация от естетика, спокойствие и красота. Неговото изчистено и изискано изображение ще добави стил и хармония във всяка стая, превръщайки го в истинска визуална поезия.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за всяко помещение, което желаете да превърнете в уютно и романтично кътче. Благодарение на своите нежни цветове и визуални елементи като Айфеловата кула, дървета, летящи пеперуди и облаци, тапетът е перфектен за спални, всекидневни, холове, кухни, коридори, офиси или заведения. Той може да добави стил, хармония и красота към всяко помещение и да създаде усещане за спокойствие и релаксация. Независимо дали искате да освежите интериора на дома си или да създадете атмосфера на комфорт в работното място, този тапет е прекрасен избор.

Цена:
38 00 лв