Фототапет - Сиви глухарчета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-LUX-23
5.00
794

Фототапет - Сиви глухарчета. Подходящ за офис, хол, рецепция, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

4 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Ганета Димитрова

Коректни и отзивчиви! Благодаря Ви! Днес си получих поръчката!

Silviq Galenova

Благодаря Ви и тази година календарите са страхотни ☺️

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Вили Ахчиева

Благодаря за прекрасните календари и ключодържатели!

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

Фототапет - Сиви глухарчета, изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. бражения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сиви глухарчета?

Тапетът Сиви глухарчета е модерен 3D тапет с големи глухарчета в бял цвят и изчистен сив фон. Глухарчетата са разпръснати по цялата площ на тапета в различни размери, създавайки впечатление за дълбочина и реалистичност.

Този вид тапет е подходящ за различни помещения като спалня, хол, офис или дневна. Белите глухарчета на сивия фон създават свеж и модерен визуален ефект, който може да придаде на стаята усещане за простор и лекота.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на износване. Той може да служи като израз на вашата индивидуалност и стил, като внесе естествен и природен акцент в интериора.

Съчетайки естетиката и функционалността, този тапет е идеален избор за създаване на приятна и спокойна обстановка в помещението. Неговите големи глухарчета добавят усещане за природа и пълнота, което може да създаде релаксираща атмосфера и да ви помогне да се отпуснете и насладите на вашето пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D тапет с големи глухарчета в бял цвят и сив фон е подходящ за всякакви помещения, като спалня, хол, офис или дневна. Неговият изчистен и стилен дизайн може да допълни интериора и да му придаде свежест и елегантност. Независимо дали търсите спокоен и релаксиращ ефект или модерен акцент, този тапет е идеален избор, който може да обогати визията на всяка стая.

Цена:
38 00 лв