Фототапет - Синя кола

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1009
5.00
794

Фототапет - Синя кола. Подходящ за детска и тийнейджърска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

2 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Daniela Ivanova

Висококачествено изпълнение и добро съотношение цена-качество

Nadezhda Blagova

Страхотно обслужване, бързо изпълнение, дори по време на празници! Със сигурност ще поръчваме и в бъдеще.

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Памела Атанасова

Страхотни календари,препоръчвам

Ралица Серафимова

Страхотни са! Препоръчвам :)

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)
Допълнителна информация

Фототапет - Синя кола, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Синя кола?

Този тапет е идеален избор за тийнейджърска стая, бар или клуб, като съчетава енергията на спортната кола с изразителните светещи фарове и завладяващия фон с лилаво-сини пламъци. Тези елементи създават динамична и модерна атмосфера, което отразява младостта и страстта на тийнейджърите.

Главната характеристика на тапета е синята спортна кола с красиво изобразени светещи фарове. Тези детайли придават на стената живот и движение, като създават илюзията, че автомобилът се движи напред. Това може да вдъхнови младежите да мечтаят за бързина и свобода.

Фона на тапета има лилаво-сини пламъци, които допълват динамичния ефект. Тези пламъци създават градиентен преход между двата цвята и допринасят за усещането за движение и енергия. Лилавото и синьото са цветове, които обикновено се свързват с мистерия и технологичност, което прави тапета още по-интересен за младите хора.

Цветовата комбинация на синьо и лилаво е изключително подходяща за тийнейджърска стая, тъй като съчетава жизнерадостността на синьото с креативността и интригуващия характер на лилавото. Тези цветове създават свежо и енергично настроение, което е идеално за младежките пространства.

Общо взето, тапетът със синята спортна кола и красивите светещи фарове, фонът с лилаво-сини пламъци и цветовата комбинация от синьо и лилаво е перфектен за създаване на модерно и стилно пространство, което ще вдъхновява младите хора и ще подчертава тяхната енергия и индивидуалност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за тийнейджърска стая, младежки бар или клуб. Със своята синя спортна кола и светещи фарове, фон с лилаво-сини пламъци и модерната цветова комбинация от синьо и лилаво, тапетът ще добави енергия и стил на тези пространства. Той създава динамична и младежка атмосфера, която ще впечатли и вдъхнови младите хора, независимо дали са в домашна обстановка или се забавляват в бара или клуба.

Цена:
38 00 лв