Фототапет - Снежен вълк

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-LUX-14
5.00
794

Фототапет - Снежен вълк. Подходящ за дневна, хол, офис, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

2 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Хатидже Халилова

Точни и коректни. Горещо препоръчвам.

Ива Илиева

Много съм доволна от съотношение цена - качество. Препоръчвам с двете ръце! Весели празници и бъдете здрави!

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Миглена Петрова

Много съм доволна! Бързи , коректни и най-вече КАЧЕСТВО. Заслужават си .

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤
Допълнителна информация

Фототапет - Снежен вълк, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Снежен вълк ?

Арт тапет Снежен вълк, показва вълк в близък план, който е изобразен на бяла фонова повърхност. Вълкът е изчистен и естествен в своята бяла окраска, която го прави олицетворение на чистотата и красотата на природата. Около вълка има сива гора, която придава мистериозност и тайнственост на цялостната сцена. Луната, разположена на тапета, създава нежна и романтична атмосфера, като същевременно придава известна загадъчност.

Около вълка са изобразени графични чертежи, които допълват изображението с интересен и модерен елемент. Тези чертежи придават изразителност и художественост на тапета, създавайки уникален визуален ефект. Цветовата палитра включва бяло, сиво, синьо и зелено, които се хармонизират перфектно и допринасят за усещането на спокойствие и хармония.

Това е идеален тапет за спалня, всекидневна, кухня, коридор, хол или офис. Бялото, сивото и синьото са нежни и успокояващи цветове, които могат да създадат релаксираща обстановка във всяко помещение. Зелените нюанси допринасят за свежест и живост на изображението, като го превръщат в стилна и приятна декорация. Този арт тапет ще придаде усещане за естественост и хармония във вашето помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този арт тапет е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Със своята спокойна и хармонична визия, той ще добави естественост и красота в спалнята, всекидневната, кухнята, коридора, хола или офиса. Цветовата палитра създава усещане за релаксация и свежест, докато изображението на белия вълк и чертежите придават интересен и модерен акцент. Независимо от конкретното помещение, този тапет ще създаде приятна атмосфера и ще превърне стените в изкуство и вдъхновение.

Още продукти
Цена:
38 00 лв