Фототапет - Състезателна писта

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1012
5.00
794

Фототапет - Състезателна писта. Подходящ за детска стая. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

4 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Sanja Bubevska

И този път календарите са прекрасни ! Благодаря ви!

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Цветомира Стоянова

Перфектно качество и бързо обслужване! Календарите, които поръчах са страхотни!

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Violeta Ivanova

Страхотни календари ...Много съм доволна ...Препоръчвам горещо����
Допълнителна информация

Фототапет - Състезателна писта, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Състезателна писта?
 

Този детски тапет е идеален избор за момченце. Той създава вълшебна обстановка, която ще впечатли всяко дете с интерес към автомобилите и болидите. На тапета се изобразяват автомобилни писти с бързи болиди в различни ярки цветове, които правят цялата сцена изключително жива и динамична.

Основният фон на тапета е светло син, като добавя доза спокойствие и свежест в стаята. Нежните бели облачета, разпръснати по фона, придават допълнително усещане за мекота и небесна атмосфера на цялата композиция. Тапетът е дизайниран с много внимание към детайлите, което създава усещане за реализъм и приказност.

Тази тапетна гама е идеална за детска стая, като привлича вниманието на детето и стимулира неговата фантазия и творчески потенциал. Има способността да превърне детската стая в игрово пространство, където малкото момче може да създава и изследва свои собствени истории с колички и болиди.

Този тапет е отличен начин да се превърне детската стая в свят на приключения и вълнение. Със своите наситени цветове, жизнени изображения и мек фон, тапетът ще създаде уютна и вдъхновяваща обстановка, която подпомага детското развитие и създава незабравими спомени за момчето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът е подходящ за декорация на детска стая на момченце. Той ще създаде вълшебна обстановка, наситена с автомобилни писти и бързи болиди. Светлосиният фон с бели облачета добавя спокойствие и свежест на стаята. Този тапет ще впечатли детето и ще стимулира неговата фантазия и игривост. Той е идеален за превръщане на детската стая в забавно и вълнуващо пространство за игра и развитие.

Цена:
38 00 лв