Фототапет - Тераса към планината

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1126
5.00
794

Фототапет - Тераса към планината. Подходящ за хол или дневна. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

4 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.

Tedka Stoqnova

Всичко което получих е чудесно

Илиян Василев

Точни, коректни, бързи!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Геновева Николова

Благодаря за бързата и перфектна изработка, ключодържателите са невероятни.

Renata Vlaeva

Благодаря за прекрасните календари!! ;*

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Габи Зиновиева

Страхотни календари! Изключително коректно обслужване! Благодаря :)
Допълнителна информация

Фототапет - Тераса към планината, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Тераса към планината ?

Тапет за всекидневна. Тераса към планината, е вълнуващ израз на красотата на планината. Той създава впечатление за естествена и спокойна обстановка, давайки уют и хармония на всеки интериор.

На тапета е изобразено гледка от тераса към планини. В далечината се простира величествен планински хребет, който се изгубва в синьото на небето. Основните цветове в сцената са зеленото и синьото, които придават свежест и спокойствие на образа.

В предната част на тапета има прекрасна река, която се извива измежду дърветата. Това придава усещане за движение и динамика в сцената. Върху водата плават птици, които допълват естествения образ и му придават живот.

Цветята и дърветата, разположени около терасата, създават усещане за близост до природата. Цветовете им са ярки и разнообразни, което допринася за наситеността и красотата на изображението.

Този тапет е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Той създава атмосфера на спокойствие и усещане за природата, като предлага възможност за релаксация и отмора.

Избирайки този тапет, вие внасяте красотата на планината във вашия дом или работно място. Той ще създаде уютна и хармонична обстановка, което ще допринесе за вашето благополучие и добро настроение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, където желаете да добавите уют, красота и природен шарм. Благодарение на своята естествена гледка към планината, реката, птиците, цветята и дърветата, той е идеален за спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Независимо дали търсите спокойствие и релаксация или просто желаете да придадете природна атмосфера на вашия интериор, този тапет ще внесе естетика и хармония във всеки простор.

Още продукти
Цена:
38 00 лв