Фототапет - Тераса към рая

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1122
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Тераса към рая. Подходящ за хол или дневна. Тапетите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

5 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мариела Дюлгерова

Отново перфектна изработка. Получи се уникален подарък. Благодаря ви!

Ивета Петрова

Бързи, любезни и със страхотно качество продукти ! Препоръчвам с две ръце !!

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Фототапет - Тераса към рая, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Тераса към рая ?

Тапет за всекидневна "Тераса към рая" е едно прекрасно и вълшебно изображение, което може да донесе усещане за спокойствие и хармония във всяко помещение. Той изобразява красива цветна природа, която създава впечатление, че терасата се открива към самия рай.

Основните цветове в тапета са бежово, зелено, розово и кафяво, които придават топлина и уют. Бежовият нюанс придава естественост и спокойствие, докато зелените и розовите нюанси допълнително освежават и внасят живост. Кафявите тонове създават усещане за стабилност и естественост.

В тази прекрасна гледка се виждат прелитащи над растенията птички, които придават магическо усещане и пленяваща атмосфера. Те добавят живот и движение в сцената, като създават усещане за хармония между човека и природата.

Тапетът "Тераса към рая" е подходящ за всяко помещение в дома или офиса. Той може да се използва в спалнята, всекидневната, хола, коридора, офиса или дори в заведение. Независимо от мястото, този тапет ще внесе уникален и вдъхновяващ акцент в интериора.

Със своите живописни цветове, прелестни детайли и магическа атмосфера, тапетът "Тераса към рая" е идеален за създаване на релаксиращо и уютно пространство, което ще ви отведе далеч от ежедневната суета и ще ви дари с визуално изживяване от съвършенството на природата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 10 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Тераса към рая" е подходящ за всяко жилищно или работно пространство. Със своите красиви цветове и магическа гледка, той може да бъде поставен в спалнята, хола, всекидневната, коридора или офиса. Тапетът създава атмосфера на спокойствие и хармония, привличайки вниманието и създавайки уютно и вдъхновяващо кътче. Независимо от мястото, където ще го поставите, тапетът "Тераса към рая" ще добави уникален акцент и ще ви потопи в една прекрасна визуална изживелица.

Цена:
38 00 лв