Фототапет - Фар в морето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-62
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет - Фар в морето, подходящ декор за апликация в стая на малчуган в кърмаческа или детска възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
1 поръчка за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Пламена Чиликсова

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

Dilyana Nikolova

Изключително доволна съм!Бързи и коректни!Благодаря Ви!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Фар в морето?

Фототапетът "Фар в морето" е прекрасно реалистично изображение, което ще внесе атмосфера на спокойствие и простор във вашето пространство. Той представя живописен морски пейзаж с впечатляващ фар, който се издига над вълните. В заднината се простират безкрайни води, допълнени с различни нюанси от зелено и кафяво, създавайки усещане за дълбочина и движение. В небето се разпръскват облаци, които придават допълнителна реалистичност на сцената.

Над морето се разгърнало ято птици, които придават динамичност на картината и я оживяват. Този фототапет с моркси пейзаж е подходящ за всяка стая във вашата къща - от спалнята до хола или детската стая. Той ще създаде уютна и релаксираща обстановка, която ще ви дава възможност да се потопите в морския свят и да се насладите на красотата и спокойствието на природата. Съчетанието от зелени и кафяви тонове допълнително подчертава естетиката на този тапет и го прави подходящ за различни стилове на интериора. Без значение къде го поставите, фототапетът "Фар в морето" ще създаде вълнуващо и приятно преживяване за всички, които го видят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Фар в морето" е подходящ за различни пространства в дома ви. Със своя реалистичен морски пейзаж, той ще създаде уют и спокойствие в спалнята. Също така, може да бъде използван като впечатляващ акцент в хола, където ще добави просторност и природна атмосфера. В детската стая, фототапетът ще вдъхнови малките ви деца с морската тематика и ще създаде игриво преживяване. Съчетанието от зелени и кафяви цветове го прави универсален и лесно комбинируем с различни стилове на интериора. Независимо къде го поставите, този фототапет ще внесе красота и хармония във вашето пространство.

Още продукти
Цена:
38 00 лв