Фототапет - Флорална дъга

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-LUX-4
5.00
794

Фототапет - Флорална дъга с нежни многоцветни елементи. Подходящ за спалня, дневна, хол, офис, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

ГИНКА МИТЕВА

За поредна година поръчвам от вас. Уникални календари! Продължавайте все така!

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Мирослава Тошкова

Благодаря за календарите и подаръците ,за поредна година съм доволна! Благодаря Ви, от сърце, страхотни сте!

Веси Йорданова

Благодаря ви! Точни, коректни и много любезни!

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!
Допълнителна информация

Фототапет - Флорална дъга, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Флорална дъга?

Тапетът Флорална дъга  е прекрасен избор за декорация на вашата домашна среда. Той представлява многоцветни орнаменти в нежни цветове, като основните тонове са лилаво, синьо и зелено.

Този тапет е идеален за различни помещения във вашия дом. Благодарение на своите нежни цветове и стилни орнаменти, той ще придаде уют и естетика на вашия хол, дневна, кухня или спалня.

Цветовата комбинация на лилаво, синьо и зелено е много хармонична и успокояваща, което ще ви помогне да създадете релаксираща атмосфера в дома си. Тези цветове могат да бъдат съчетани с различни мебели и аксесоари, което ви дава свобода за творчество при организирането на интериора си.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, което го прави дълготраен и лесен за почистване. Инсталацията е също бърза и лесна, благодарение на специалните технологии за лепене, предлагани от производителя.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с орнаменти е подходящ за различни помещения в дома ви, включително хол, дневна, кухня и спалня. Той създава уютна и естетична обстановка благодарение на многоцветните орнаменти в лилаво, синьо и зелено. Тези нежни цветове придават релаксираща атмосфера и могат да бъдат съчетани с различни видове мебели и аксесоари. Тапетът е изработен от висококачествени материали и е лесен за почистване.

Цена:
38 00 лв