Фототапет - Флорансия

Флис - Канаваца
Код wall-LUX-13
5.00
694

Фототапет - Флорансия. Подходящ за дневна, хол, офис, заведение. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

3 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Слава

Бърза доставка и високо качество. Тапетите са страхотни и лесно се поставят.

Х.Христов

Фототапетът е прекрасен и много стилен. Поставихме го в дневната и всички гости го забелязват. Качеството е на много високо ниво!

А.Димов

Много съм впечатлен от качеството на фототапета. Лесно се монтира и изглежда невероятно на стената ни.

И.Иванова

Много лесен за поставяне и безупречен дизайн. Благодарим!

И.Николова

Цветовете са толкова живи и ярки! Страхотен продукт!

С. Радева

Изключително съм доволна от покупката! Беше лесен за поставяне и резултатът надмина очакванията ми.

Силви

Благодаря Ви за бързата изработка, коректността и доброто обслужване... Продължавайте все така.

Сара

Благодаря много за високото качество и бързина!

А. Ангелов

Страхотно качество, препоръчвам на 100%

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Фототапет - Флорансия, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Флорансия ?

Фототапетът "Флорансия" представлява изключително красива и детайлна композиция от цветя. Със своята изискана визия и изобилие от цветове, той е подходящ за украса на различни стаи като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня, офис или заведение.

Доминиращите цветове в тапета са лилаво, бежово, розово и зелено. Лилавите нюанси придават мистериозност и романтика на общата атмосфера, докато бежовите и розовите тонове допринасят за топлина и уют. Зелените акценти добавят свежест и природно излъчване, което може да създаде спокойствие и хармония в дома ви.

Дизайнът на тапета представя разнообразие от цветя с различни форми и размери, което го прави изключително живописен и интересен. Разположението на цветята създава вълнуващо и динамично усещане, което може да привлече вниманието на хората и да освежи визуалното пространство.

С изчистения си стил и богати детайли този фототапет може да бъде страхотно допълнение към интериора на всяко помещение. Неговите ярки цветове и изображения могат да внесат жизненост и елегантност във всяка стая, създавайки атмосфера на красота и вдъхновение.

Независимо дали ще изберете да го поставите в спалнята, хола, кухнята или офиса, фототапетът "Флорансия" ще създаде изключителна визуална привлекателност и ще ви потопи в атмосфера на цветове и жизненост. Той може да бъде ключовият акцент във вашето интериорно оформление и да внесе артистичен и естетически вид в помещението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Флорансия" е подходящ за различни интериорни пространства, като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня, офис или заведение. Неговият изящен дизайн и красиви цветове го правят идеален за създаване на уютна и елегантна атмосфера в домашния интериор. Също така, той може да бъде впечатляващ детайл в обществени места като хотели, ресторанти или кафенета, добавяйки изящество и цветно разнообразие. Всъщност, благодарение на своя изискан дизайн и голяма визуална привлекателност, фототапетът "Флорансия" е подходящ за всяко място, където желаете да създадете атмосфера на красота и хармония.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв