Фототапет Фолклор

Флис - Канаваца
Код wall1230709
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Възможна изработка в големи размери

1 поръчка за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява детски фототапет Фолклор ?

Тапет за хол "Фолклор" е едно изключително красиво и елегантно решение за обзавеждане на хол, спалня, всекидневна, кухня, коридор или заведение. Той предлага чаровен дизайн, вдъхновен от традиционната народна култура с красиви фолклорни мотиви, които ще придадат уникален и уютен вид на всяко помещение.

Цветовата комбинация в червено и черно на бял фон придава стил и хармония на тапета, като същевременно му позволява да се комбинира перфектно с различни интериорни стилове. Богатият фолклорен узор е изпълнен с деликатност и прецизност, което го прави идеален избор за създаване на уютна атмосфера.

Този тапет е подходящ не само за домашни обстановки, но и за заведения, които търсят да придадат уникален и уютен вид на своите интериори.

Изработен от висококачествени материали, тапетът "Фолклор" е здрав и лесен за поставяне, което го прави подходящ за дълготрайна употреба. Той ще придаде на помещението усещане за традиция и духовност, като същевременно предоставя елегантен и модерен завършек на интериорния дизайн.

С този тапет, вашето жилище или заведение ще излъчва уникалност и стил, който ще остави впечатление на всеки, който го посети. Насладете се на красотата на фолклора, съчетана със съвременната функционалност на този прекрасен тапет!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с фолклорни мотиви в червено и черно на бял фон е изключително подходящ за различни помещения. Стилът и дизайнът му го правят перфектен избор за украса на домове и заведения. Той може да се използва в спални, холове, всекидневни, кухни и коридори, за да придаде топлина и уют на интериора. Съчетайки класическия фолклор с модерния декор, този тапет създава хармония и атмосфера на традиция съчетана с елегантност. Отличен избор, който ще придаде уникален стил на всяко помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв