Фототапет - Червена спирала

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-LUX-17
5.00
794

Фототапет - Червена спирала. Подходящ за дневна, хол, офис, заведение. Тапетите се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

3 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници

Violeta Peneva

Благодаря за чудесните календари и подаръци! Бързо и качествено обслужване. Ще продължавам да използвам услуги ви! Весели празници!

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!
Допълнителна информация

Фототапет - Червена спирала, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Червена спирала ?

Фототапет за хол с червена спирала, е едно изящно и същевременно дързко декоративно решение за вашата спалня, всекидневна, кухня, хол, коридор или офис. Съчетавайки цветовете червено, черно, синьо и сиво, тапетът създава уникална атмосфера от стил и модерен дизайн.

Централният елемент на тапета е спиралата в ярко червен цвят, която придава динамичност и енергия на помещението. Със своята въртяща се форма спиралата внушава движение и създава вълнуващ фокусен пункт, който ще привлича вниманието на всеки, който влезе в помещението.

Цветовата комбинация между червено, черно, синьо и сиво осигурява баланс и хармония. Червеният цвят е символ на страст и енергия, докато черното и сивото добавят нотка на рефинираност и елегантност. Синият цвят допълнително означава спокойствие и създава усещане за синхронизиране с околната среда.

Този арт тапет е идеално решение за да внесете художествен акцент във вашият дом или офис. Внимателно подбраните цветове и абстрактният дизайн могат да превърнат обикновенното помещение в уютно и стилно място за отдих или работа.

Независимо дали искате да добавите акцент в спалнята си, да осигурите вдъхновение в офиса или да създадете модерна атмосфера в дневната, тапетът с червена спирала ще бъде перфектното допълнение към вашият дом.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с червена спирала е подходящ за всяко помещение, където желаете да добавите артистично излъчване и живот. Той може да бъде перфектното допълнение към вашата спалня, всекидневна, кухня, хол, коридор или офис. Независимо от това, дали искате да създадете уютна обстановка, модерен интериор или да добавите фокусен пункт в стаята, този тапет ще предостави уникален стил и естетика на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв