Фототапет - Червено колибри

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-F8
5.00
794
Фототапет Червено колибри, подходящ за апликация както у дома, така и в офиси и заведения. Изделията  от категория Арт Тапети, могат да бъдат успешно категоризирани под наименованието "Произведение на изкуството". Истински дизайнерски шедьоври, произведени с висококачествени консумативи. Един различен прочит на стандартната интериорна интерпретация, който може да бъде част от декора на Вашият дом. 
3 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Даниела Стефанова

Останах много доволна! ☺️ Браво!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Гергана Коева

Качествени и оригинални дрешки. Много сме доволни

Светломира Тодорова

Страхотна изработка! Коректно и бързо изпълнение!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Червено колибри ?

Тапет за хол Червено колибри представлява прекрасна сцена с колибри. Главното внимание е на едно красиво колибри, което привлича погледа ви с ярките си червени и бели пера. Около него се простира пейзаж с клони на дървета и цветчета в нежни розови и кафяви нюанси.

Фонът на тапета е бял със сиви пръски, които придават допълнителна дълбочина на изображението. Това създава усещане за спокойствие и хармония, което е идеално за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис.

Този тапет може да се използва, за да добави живот и цвят в стаята ви. Червеното на колибрите е символ на енергия и страст, докато белият цвят придава чувство на чистота и свежест. Розовите и кафяви цветчета създават деликатен и романтичен акцент.

Съчетавайки естетиката на природата с изискаността на животинските мотиви, този тапет създава уютна и уловима атмосфера в стаята. Благодарение на вариацията от цветове и дизайн, той може да се впише перфектно в различни интериорни стилове и да добави изтънченост и красота във всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с животински мотив е подходящ за различни помещения и стилове на интериора. Благодарение на свежия бял фон и деликатните цветове на клоните и цветята, той е идеален за спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Тапетът добавя живот и цвят в стаята, създавайки усещане за спокойствие и хармония. Неговият дизайн с красивото колибри привлича погледа и придава уют и изтънченост на всяко помещение.

Още продукти
Цена:
38 00 лв